Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup
Merhabalar dostlar,
Temu alışveriş sitesinin biz tüketicilere sunduğu 1000 TL kredi kampanyası başta olmak üzere, çok benzeri kampanyaları da kapsayacak şekilde, (Ürün bazında değil - kampanyaları bazında...) ortak paylaşımlarımızın yer almasını umduğum konu başlığını oluşturuyorum.
Başka bir arkadaşımızın açtığı konu başlığındaki konudan bağımsız olarak tekrar vurgulamak isterim ki bu başlıkta Temu nun tüketiciler için uygulayageldiği indirim-kupon-ücretsiz alışveriş imkanı vb. opsiyonları içeren bilgilendirmeler yer alacaktır, yani ürün veya ürünler bazında bir başlık değildir.
Bugün saat 11.30 sularında (daha önceden gelen talepler üzerine...) hızlıca oluşturduğum Youtube video linkini aşağıda paylaşıyorum.
Eksisi artısıyla, fazlası azıyla, bildiğim araştırdığım ve dilimin döndüğünce, emin olduğum uygulama şekilleriyle başta 1000 TL kredi kampanyası olmak üzere diğer kampanyalarına da kısa kısa değinmeye çalıştım. Videoda da ilettiğim üzere video profesyonel youtuber video kesinlikle değildir, amatör ruhla olabildiğince kısa vadede profesyonelce hazırlanmaya gayret edilmiş tamamen organik içerikli bir info destek paylaşım videosudur.
Zaman içerisinde sizlerin katılımıyla güncelleneceğini, gelişeceğini ve hepimize daha fazla fayda-maliyet artısı sağlayacağını umuyor,
İyi forumlar diliyorum, iyi seyirler...

Teşekkürler fakat 42 dk video biraz fazla değil mi? acaba bir özet yazınız vs var mı bu 1.000 tllik kuponla ilgili

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ahmet Taşlıova
Teşekkürler fakat 42 dk video biraz fazla değil mi? acaba bir özet yazınız vs var mı bu 1.000 tllik kuponla ilgili
Hocam haklısınız öyle bir çalışma yapicam kısmetse yarın.. Fakat bildiğiniz üzere forumdaki hedef kıtlemiz homojen değil, farklı yaş ve eğitim gruplarından insanlar var. Dolayısıyla herkesin 5 10 15 dakikalık bir videoda anlatılanları alma durumu da eşit olmuyor. Düşünün 2 video çektim ve evet süreleri uzun, fakat tane tane aktardığım halde konuyu idrak edemeyen veya anlattığım halde o uzun videoları da izlemesine karşın tekrar tekrar aynı soruları sorabilen ve uygulanış detaylarını çözemeyen arkadaşlarımız var. Her zaman deriz, Bir kişinin aktardığı karşısındakinin alabildiği kadarıyla sınırlıdır.. Bakin size bile durumu aktarmak için ne kadar yazı yazdım 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,890
Üyeler
169,205
Son üye
akinoguz1905
Top Bottom