Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup
Merhabalar dostlar,
Temu alışveriş sitesinin biz tüketicilere sunduğu 1000 TL kredi kampanyası başta olmak üzere, çok benzeri kampanyaları da kapsayacak şekilde, (Ürün bazında değil - kampanyaları bazında...) ortak paylaşımlarımızın yer almasını umduğum konu başlığını oluşturuyorum.
Başka bir arkadaşımızın açtığı konu başlığındaki konudan bağımsız olarak tekrar vurgulamak isterim ki bu başlıkta Temu nun tüketiciler için uygulayageldiği indirim-kupon-ücretsiz alışveriş imkanı vb. opsiyonları içeren bilgilendirmeler yer alacaktır, yani ürün veya ürünler bazında bir başlık değildir.
Bugün saat 11.30 sularında (daha önceden gelen talepler üzerine...) hızlıca oluşturduğum Youtube video linkini aşağıda paylaşıyorum.
Eksisi artısıyla, fazlası azıyla, bildiğim araştırdığım ve dilimin döndüğünce, emin olduğum uygulama şekilleriyle başta 1000 TL kredi kampanyası olmak üzere diğer kampanyalarına da kısa kısa değinmeye çalıştım. Videoda da ilettiğim üzere video profesyonel youtuber video kesinlikle değildir, amatör ruhla olabildiğince kısa vadede profesyonelce hazırlanmaya gayret edilmiş tamamen organik içerikli bir info destek paylaşım videosudur.
Zaman içerisinde sizlerin katılımıyla güncelleneceğini, gelişeceğini ve hepimize daha fazla fayda-maliyet artısı sağlayacağını umuyor,
İyi forumlar diliyorum, iyi seyirler...

Teşekkürler fakat 42 dk video biraz fazla değil mi? acaba bir özet yazınız vs var mı bu 1.000 tllik kuponla ilgili

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ahmet Taşlıova
Teşekkürler fakat 42 dk video biraz fazla değil mi? acaba bir özet yazınız vs var mı bu 1.000 tllik kuponla ilgili
Hocam haklısınız öyle bir çalışma yapicam kısmetse yarın.. Fakat bildiğiniz üzere forumdaki hedef kıtlemiz homojen değil, farklı yaş ve eğitim gruplarından insanlar var. Dolayısıyla herkesin 5 10 15 dakikalık bir videoda anlatılanları alma durumu da eşit olmuyor. Düşünün 2 video çektim ve evet süreleri uzun, fakat tane tane aktardığım halde konuyu idrak edemeyen veya anlattığım halde o uzun videoları da izlemesine karşın tekrar tekrar aynı soruları sorabilen ve uygulanış detaylarını çözemeyen arkadaşlarımız var. Her zaman deriz, Bir kişinin aktardığı karşısındakinin alabildiği kadarıyla sınırlıdır.. Bakin size bile durumu aktarmak için ne kadar yazı yazdım 😀

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak azgın
Merhabalar dostlar,
Temu alışveriş sitesinin biz tüketicilere sunduğu 1000 TL kredi kampanyası başta olmak üzere, çok benzeri kampanyaları da kapsayacak şekilde, (Ürün bazında değil - kampanyaları bazında...) ortak paylaşımlarımızın yer almasını umduğum konu başlığını oluşturuyorum.
Başka bir arkadaşımızın açtığı konu başlığındaki konudan bağımsız olarak tekrar vurgulamak isterim ki bu başlıkta Temu nun tüketiciler için uygulayageldiği indirim-kupon-ücretsiz alışveriş imkanı vb. opsiyonları içeren bilgilendirmeler yer alacaktır, yani ürün veya ürünler bazında bir başlık değildir.
Bugün saat 11.30 sularında (daha önceden gelen talepler üzerine...) hızlıca oluşturduğum Youtube video linkini aşağıda paylaşıyorum.
Eksisi artısıyla, fazlası azıyla, bildiğim araştırdığım ve dilimin döndüğünce, emin olduğum uygulama şekilleriyle başta 1000 TL kredi kampanyası olmak üzere diğer kampanyalarına da kısa kısa değinmeye çalıştım. Videoda da ilettiğim üzere video profesyonel youtuber video kesinlikle değildir, amatör ruhla olabildiğince kısa vadede profesyonelce hazırlanmaya gayret edilmiş tamamen organik içerikli bir info destek paylaşım videosudur.
Zaman içerisinde sizlerin katılımıyla güncelleneceğini, gelişeceğini ve hepimize daha fazla fayda-maliyet artısı sağlayacağını umuyor,
İyi forumlar diliyorum, iyi seyirler...

Hocam merhaba ben şimdi wincredit üzerinden ilk alışverişi yapacağım 1000tl kredi için daha sonrasında döngüye devam etmek istiyorum 2. Siparişte tekrar 1000tl kredi kazanmak için de sepet tutarı 1000tl + vergi olması lazım mı yoksa vergisiz 1000tl yaparak da döngüye devam edebilir miyim ?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam merhaba ben şimdi wincredit üzerinden ilk alışverişi yapacağım 1000tl kredi için daha sonrasında döngüye devam etmek istiyorum 2. Siparişte tekrar 1000tl kredi kazanmak için de sepet tutarı 1000tl + vergi olması lazım mı yoksa vergisiz 1000tl yaparak da döngüye devam edebilir miyim ?
Selamlar sepetteki ürününüzün vergi hariç minimum 1000 TL olması gerekiyor aksi durumda jetonu tamamlatmaz ve 1000 krediyi almak için cebinizden ekstra tekrar harcama yapmanız gerekir..

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak azgın
Selamlar sepetteki ürününüzün vergi hariç minimum 1000 TL olması gerekiyor aksi durumda jetonu tamamlatmaz ve 1000 krediyi almak için cebinizden ekstra tekrar harcama yapmanız gerekir..
İlk seferde evet öyle peki 2. Kez yapacağım zaman da her türlü geçmesi gerekiyor mu yani her türlü vergi cebimizden ödeniyor doğru mu

ChristianSerratos

80+ Silver
Konu açıldığın da 600tl veriyordu hala 600tl kredi veriyor bana 600tl kullanıyım da teklifi yükseltir belki

KingDeViL

80+ Bronze
Bana da 600tl verdi bu sefer. Onu kullanmayacağım. Yine 1000tl verir sanırım :D

1741187460535.png

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ahmet Taşlıova
İlk seferde evet öyle peki 2. Kez yapacağım zaman da her türlü geçmesi gerekiyor mu yani her türlü vergi cebimizden ödeniyor doğru mu
Sonsuzluk pınarının devam etmesi için her 1000 tl kredi kampanyası döngünüzde alışveriş tutarının vergi hariç minimum 1000 TL olması gerekiyor, yani siz sadece vergi tutarını ödeyeceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da 600tl verdi bu sefer. Onu kullanmayacağım. Yine 1000tl verir sanırım :D
Veriyor en az 5 kez 600 önerdi bana da.. Bakti ki olmuyo yemiyorum artık direk 1000 TL diyip zorlamiyor 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yıldırım
Hocam bana da wincredit geldi ama verdiği jeton bonusunun süresi geçmiş kampanyanın bitmesine de 3-4 gün süre vermiş, 3-4 gün beklemeden bu kampanyayı sonlandırma şansım yok mu tekrar aynı kampanyayı tanımlaması için?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam bana da wincredit geldi ama verdiği jeton bonusunun süresi geçmiş kampanyanın bitmesine de 3-4 gün süre vermiş, 3-4 gün beklemeden bu kampanyayı sonlandırma şansım yok mu tekrar aynı kampanyayı tanımlaması için?
Ram anlamadım grlem kampanya hangisi ve siz tam olarak ne yaptınız? Aktarirsaniz yardımcı olabilirim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yıldırım
Ram anlamadım grlem kampanya hangisi ve siz tam olarak ne yaptınız? Aktarirsaniz yardımcı olabilirim..
Hocam wincredit yani 1000 TL kredi kazan kampanyası geldi ilk siparişi verince %4 + 10 jeton bonusu veriyor ya ben o siparişten vazgeçip iptal ettim jeton bonusu da silindi tekrar vermiyor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim son siparişi ikiye bölüp göndermişler. Bu şekilde olunca acaba aylık 5 hakkımızdan 2 tanesi mi gitmiş oluyor ?
Tek olarak sayıyormuş. O şekilde söyleyenler var. Ama ben tam emin olmadığım için 2 sipariş hakkım gidiyor olarak hesap yapıyorum.

KingDeViL

80+ Bronze
Tek olarak sayıyormuş. O şekilde söyleyenler var. Ama ben tam emin olmadığım için 2 sipariş hakkım gidiyor olarak hesap yapıyorum.
Riske gerek yok. Aylık 20 hakkım var.
Ufacık anahtarlığı ayrı göndermişler ona şaşırdım. Birisini aras kargoya diğerini mngye vermişler.

Top Bottom