Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan
Beyler wincredit bana sürekli 600 kredi veriyor. 1.000 kredi almak için özel bir yöntem veya kısayol var mı? 100'e yakın alışverişim vardır Temu'dan, sık sık alıyorum ve sık sık da Wincredit kullanıyorum. Hiç 1.000 vermedi bana daha.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ahmet Taşlıova
Beyler wincredit bana sürekli 600 kredi veriyor. 1.000 kredi almak için özel bir yöntem veya kısayol var mı? 100'e yakın alışverişim vardır Temu'dan, sık sık alıyorum ve sık sık da Wincredit kullanıyorum. Hiç 1.000 vermedi bana daha.
Hocam sadece tahmin ve bizdeki kısıtlı deneysel çözümler üzere yorumumu paylaşmak istiyorum...
Bir dönem bizim ekipteki gençlerden birisi de bu durumdan muzdaripti, kullanım alışkanlığını incelemiştik, son 6 aylık alışveriş alışkanlığının ayda ortalama 3-4 kez oluştuğunu ve bu alışveriş toplamları ortalamasının da fiyat bazında sepette vergi hariç 750-1000 TL skalasında olduğunu gözlemlemiştik. Sonra bir kuram geliştirdik, bi nev'i deneme yanılma gibi... Bu kardeşimize sepetteki alışveriş tutarını vergi hariç 1000 TL üzeri (1010-1050 TL arası) oluşturup satınalma yapmasını ve 48 saat beklemesini istedik, yani o zamana değin belki 20-30 kez alışveriş yapmıştı ve her seferinde Temu nun 600 TL kredi önerdiği kampanyadan şikayeti oluyordu.
Sonuçta çözüm mantığımız işe yaradı ve ilk kez 1000 TL lik kredi teklifini bahsettiğimiz şekilde satınalması üzerinden 24 saat geçmesi akabinde görüntüleyebildi.
Şimdi sizin anlatımınızı bu duruma benzer gördüğüm için paylaşmak istedim.
Kısacası Temu 600 veya 1000 TL kredi kampanyası tanımlarken kendi oluşturduğu algoritmada, tüketicinin alışveriş skalasındaki yerine ve buna bağlı olarak harcama tutar alışkanlığına bakarak kombinasyonlar oluşturuyor ve kampanya teklifini de en başta belirttiğim bu kriterleri baz alarak sunuyor. Dolayısıyla davranış ve eylem kabılınıza göre ya 600 TL yi ya da 1000 TL yi teklif olarak alıyorsunuz..

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan
Hocam sadece tahmin ve bizdeki kısıtlı deneysel çözümler üzere yorumumu paylaşmak istiyorum...
Bir dönem bizim ekipteki gençlerden birisi de bu durumdan muzdaripti, kullanım alışkanlığını incelemiştik, son 6 aylık alışveriş alışkanlığının ayda ortalama 3-4 kez oluştuğunu ve bu alışveriş toplamları ortalamasının da fiyat bazında sepette vergi hariç 750-1000 TL skalasında olduğunu gözlemlemiştik. Sonra bir kuram geliştirdik, bi nev'i deneme yanılma gibi... Bu kardeşimize sepetteki alışveriş tutarını vergi hariç 1000 TL üzeri (1010-1050 TL arası) oluşturup satınalma yapmasını ve 48 saat beklemesini istedik, yani o zamana değin belki 20-30 kez alışveriş yapmıştı ve her seferinde Temu nun 600 TL kredi önerdiği kampanyadan şikayeti oluyordu.
Sonuçta çözüm mantığımız işe yaradı ve ilk kez 1000 TL lik kredi teklifini bahsettiğimiz şekilde satınalması üzerinden 24 saat geçmesi akabinde görüntüleyebildi.
Şimdi sizin anlatımınızı bu duruma benzer gördüğüm için paylaşmak istedim.
Kısacası Temu 600 veya 1000 TL kredi kampanyası tanımlarken kendi oluşturduğu algoritmada, tüketicinin alışveriş skalasındaki yerine ve buna bağlı olarak harcama tutar alışkanlığına bakarak kombinasyonlar oluşturuyor ve kampanya teklifini de en başta belirttiğim bu kriterleri baz alarak sunuyor. Dolayısıyla davranış ve eylem kabılınıza göre ya 600 TL yi ya da 1000 TL yi teklif olarak alıyorsunuz..
Söylediğinizin doğru olması çok muhtemel. Neredeyse tüm alışverişlerim vergi hariç 800-1.000 TL arası. 1.000 TL'yi aşan alışverişim çok nadir. Dediğiniz şekilde deneyeceğim.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ahmet Taşlıova
Ben bugüne kadar krediyle alma listesinden ekleyemedigim bir ürüne denk gelmedim ama sizin için bunu araştırayım illa ki yolu vardır ben de merak ettim :) neticeyi buradan paylaşırım

meric.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asrın meriç
Ben bugüne kadar krediyle alma listesinden ekleyemedigim bir ürüne denk gelmedim ama sizin için bunu araştırayım illa ki yolu vardır ben de merak ettim :) neticeyi buradan paylaşırım
Çok teşekkür ederim

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
Sepetteki ürünün vergi hariç fiyatı 1000 TL ve üzeri olduğu durumda 1200 jetona tamamlayıp 1000 TL kredi veriyor ve 72 saat sonra aktif olarak kullanabiliyorsunuz bu 1000 TL lik krediyi, dediğiniz gibi 770 TL lik alışverişi yaptığınız için tahminim 1180 küsür jetonda bırakmış sizi..1200 jetona tamamlamaniz için en az 500 TL lik alışveriş yaparsanız 1200 jetona tamamlayıp 1000 TL krediyi tanımlayacaktır size de.. Eklediğim videoda anlatmıştım detaylıca izlerseniz mantığını daha rahat çözersiniz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temu ya rn az 2 gün hiç gitmeyin hocam 3.gün girin 600 yerine 1000 TL önerecektir, zaman zaman bu taktiğin de işe yaradığı oldu bizde..
maalesef bu da işe yaramadı

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Alkame
Bende şuanda bu şekilde , %4 + 50 jeton diyor. Geçenlerde 1000 kredi vardı mantığını anlayamadığım için kullanmadım şimdi 600 kredi çıkıyor o da 49 saati var gözüküyor. Kullansam mı yoksa 1000 kredi için beklesem mi karar veremedim.

Ayrıca bu sayfa da var burdaki fark ne
1000006626.jpg

Ekler

• 1000006625.jpg
    1000006625.jpg
    1.1 MB · Hit: 8
Son düzenleme:

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ahmet Taşlıova
Çok teşekkür ederim
Rica ederim, kullanıcı bazlı değilse şayet,
Belirttiğiniz ürünü Temu 1000 TL kredi kampanyasında bana sıraladığı ürünler listesinde görüntüledim, hatta eğer aynı ürünse daha uygun fiyatlısını bile gösterdi bana hocam, linki aşağıya bırakıyorum, bahsettiğiniz ürün bu olsa gerek?

Bende şuanda bu şekilde , %4 + 50 jeton diyor. Geçenlerde 1000 kredi vardı mantığını anlayamadığım için kullanmadım şimdi 600 kredi çıkıyor o da 49 saati var gözüküyor. Kullansam mı yoksa 1000 kredi için beklesem mi karar veremedim.

Ayrıca bu sayfa da var burdaki fark ne Alıntıyı görüntüle

Hocam 600 TL yi kullanma iradesi sizin tercihiniz bişey diyemem:)
Şahsen 1000 TL için beklemeyi tercih ederdim ben :D
Gönderdiğiniz görseldeki küçük puntoyla yazılmış yazıya dikkat edin derim, günde 1 kez 7 taksitte ve maksimum 700 TL kupon alınabilir diyor...Tabi bu konuda da tercih sizin:)

maalesef bu da işe yaramadı
Alışveriş alışkanlığınız vergi hariç 1000 TL altında olduğu durumlarda 600 TL önerisinde bulunuyor, ancak vergi hariç sepet alışveriş tutarınız 1000 TL üzerine çıktığında ve satın almanız akabinde 24-48 saat içinde 1000 TL kredi kampanya teklifi sunuyor, aktardığım hususlara göre geçmişten bugüne olan alışveriş alışkanlığınızı tekrar inceleyin isterseniz...
Eğer son alışverişinizi belirttiğim tanımla vergi hariç 1000 TL üzeri (1010-1050 TL arası) yapmış olduğunuz halde 600 TL önermiş ise acele etmeyip 3-5 gün bekleyin ve alışveriş yapmayıp Temu ya bile girmeyin, sadece telefonunuza Temu SMS bildirimlerini açık bırakıp gelecek bildirimleri takip edin, mutlaka olması lazım. Tersine şahit olduğumuz bir duruma rastlamadığımız için ısrar etmek isterim, ara ara durum hakkında bilgi geçerseniz analiz yapalım isterim.

Ayrıca bu sayfa da var burdaki fark ne Alıntıyı görüntüle
Temu az önce kampanya sayfasındaki ürünler listesinde aşağıdaki ürünü de bana önerdi, bir inceleyin isterseniz...

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

meric.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asrın meriç