Arama sonuçları: *

1. NUNDREZ

AMD DENETİM MASASI AÇILMIYOR (RADEON SOFTWARE)

Ne yaparsam yapayım radeon software i açamıyorum tıklıyorum açılmıyor.
  2. NUNDREZ

İyi bilgisayar düşük fps

ram yenilemen gerekebilir beslemıyo hem 2400mhz düşük kalır.
  3. NUNDREZ

Lg 22mk400h bu monitörü almalı mıyım?

Bu monitörü çok beğendim ve haftasonu almayı düşünüyorum hem bütçeme uygun hemde 1 ms kullanan varsa bana öneri verebilir mi bide hangi siteden almaliyim?
  4. NUNDREZ

Yardım ekran kartı tavsiyesi

ekran kartını halen almadıysan ıncehesap da saat 10 da ındırıme gırecek haberın olsun
  5. NUNDREZ

tamamen aynı dıyemeyız ama çok yakın bırbırlerıne genede sen bılırsın.
  6. NUNDREZ

tarz istiyosan bence galax al ama aynı güç , para tasarruf edeyim dersen gıgabyte al.
  7. NUNDREZ

Yardım Mouse klavye kulaklık önerisi

gamepower ıcarus mouse saber rgbd e buyuk enter var ama ben gamepower katana kullanıyorujm gayet memnunum rampage stormy güzel bır kulaklık önerırım
  8. NUNDREZ

İnceHesap güvenilir mi?

daha önce kasa toplamadım ama başka urunler sıparış ettım kusursuz geldı saolsunlar.
  9. NUNDREZ

Bütün setup bu yarın alıyorum

gamıng odaklı ıstıyosan klavyenı bence katana yada ogre ama rgb dersen saber sana kalmıs ama katana da da yazılım desteği geldi.
  10. NUNDREZ

1100tl klavye maouse kulakık önerisi

gamepower katana rampage stormy gamepower ıcarus baya güzelleer
  11. NUNDREZ

Aradığım Özelliklere Göre Bir Klavye

gamepower katana klavyesını onerırım son zamanlarda yazılımıda geldi bıraz araştır kafana yatarsa alırsın. 1592858010 yazılımı yok demissin yazılım yenı yuklendı bı tek fabrıkasyon türkçe değil ama alışabılısın ben kullanıyorum.
  12. NUNDREZ

1500-2000 mekanik klavye önerisi

bence de apex
  13. NUNDREZ

Gamepower Calypso RGB vs Gamepower Katana

bence şu anda katana hakkını vermekte son dönemlerde yazılımıda çıkmış bence katana önerilir ogreyle kapışacak bır klavye katana tavsıye ederım.
  14. NUNDREZ

Arkadaşlar OGRE rgb alıcam ama stokta yok Katana alınır mı

katana yı kendım aldım bnugun elıme ulaştı klavye aşırı güzel yazılım desteğide buluınuyor bence öneririm.
  15. NUNDREZ

Arkadaşlar OGRE rgb alıcam ama stokta yok Katana alınır mı

bir şey sorabılırmıym acaba ben baktım yazılım desteği var gamepowerın sitesınde fakat bi kaç vıdeo ızledım ınceleme olarak hiçbirinde yazılım desteği yok sende varmı sıteden bır bakarmısn rica etsem.
  16. NUNDREZ

Gamepower ogre RGB red switch stok

bır tane lınk var ogre klavye ile pek bildiğim bir site değil bir bak istersen. https://www.rsateknoloji.com/ara.php?q=gamepower-ogre 1592768639 ınternette gezinirken böyle bıyer buldum bır araştır istersen https://www.rsateknoloji.com/ara.php?q=gamepower-ogre
  17. NUNDREZ

SİSTEM TOPLAMA LÜTFEN YARDIM BEYLER

bence böle bir sistem çok işine yarar alman iyi olur yarar sağlar sana...
  18. NUNDREZ

Bilgisayar toplamak istiyorum pek bilgim yok max4000tl

Donanım arşivi youtube kanalına gir. Oradan alabılecegın , bilgi sahıbı olabılcegın bir sürü kasa ve ekipmanlar var bıraz dinledıkten sonra ne almaya karar ver ve birazcık bekle bu devirde bilgisayar alınmaz diyecem fakat gün geçtikçe dolar artmakta bence direk al hiç vakit kaybetme kasa...
Top Bottom