drıverların güncel mi ona bakman lazım güncelleydiysen yeniden baslatmassan düsük fps alırsın 1050 o kadar güçlü değil pc cok ısınıyor olabilir + laptop 5 6 yıllıksa laptopların performansı hemen düşüyor ondandırÇoğu oyunların sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarımda düşük fps alıyorum.
Bunun nedenini bilen birisi varmı?
Bilgisayarım: i5 9300H
gtx 1050 4gb
8gb ram 2400mhz
512 m2 ssd
(laptop)
1 Ekran kartı 65-70 derece arasında çalışıyor.1 ısınma olabilir
2 hangi oyun
3 1050 o kadar güçlü değil
4 arka planda program açık olabilir
5 driver güncelledin mi
6 windows güncel mi
7 oyun ayarları nasıl
Laptop yeni. Driverlar güncel.drıverların güncel mi ona bakman lazım güncelleydiysen yeniden baslatmassan düsük fps alırsın 1050 o kadar güçlü değil PC cok ısınıyor olabilir + laptop 5 6 yıllıksa laptopların performansı hemen düşüyor ondandır
Isınıyor muLaptop yeni. Driverlar güncel.
İnternet sitelerinde 2666 mhz yazıyor ama 2400mhz de çalışıyor.(hepsiburada vs)ram yenilemen gerekebilir beslemıyo hem 2400mhz düşük kalır.
Ekran kartı 65-70 derecede çalışıyor.Isınıyor mu
dostum işte laptoptaki ekran kartları sıkıntı 65 70 derece fazla benim 2. masaüstü pc 9 yıllık asus 9500 gt 128 bit ekran kartı var ekran kartı 58 dereceyi geçmiyor 10 saatlik kullanımda servise göstermedende fayda varİnternet sitelerinde 2666 mhz yazıyor ama 2400mhz de çalışıyor.(hepsiburada vs)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı 65-70 derecede çalışıyor.
Arkadaşımda aynı bilgisayardan var o benden 2kat fazla fps alıyor.Ekran kartı yetersiz o yüzden düşük fps