Neler Yeni

İnceHesap güvenilir mi?

NUNDREZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Asım Emre Aydın
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben incehesaptan bir kasa sipariş etmek istiyorum ancak şikayetvar da kötü yorumlar okudum ve nedense biraz korktum almak istediğim kasanın fiyatı 10.000tl bandında bu yüzden güvenilir bir yere para bağlamak istiyorum. daha önce alışveriş yapan oradan kasa toplayan veya hazır satın alanlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler.
daha önce kasa toplamadım ama başka urunler sıparış ettım kusursuz geldı saolsunlar.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben incehesaptan bir kasa sipariş etmek istiyorum ancak şikayetvar da kötü yorumlar okudum ve nedense biraz korktum almak istediğim kasanın fiyatı 10.000tl bandında bu yüzden güvenilir bir yere para bağlamak istiyorum. daha önce alışveriş yapan oradan kasa toplayan veya hazır satın alanlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler.
Şöyle bir sorun var site güvenilir olabilir ama KARGO firmaları çok yoğun bugünlerde ben işlemçi aldım kayıp ettiklerini söylüyorlar Kargoşirketi 10k yüklü miktar bence bu şekilde bağlama git 3-5 kuruş fazla ver vatan bilgisayardan al bence firma hak ediyorlarda en ufak sorunda tekrar götürürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,022
Üyeler
162,595
Son üye
JerryBlinken
Top Bottom