Arama sonuçları: *

1. LiegeM

EWR-301 MODEM ARAYÜZÜ BANT GENİŞLİĞİ AÇILMAMA SORUNU

Bilgisayardan telefonumdan annemin telefonumdan ve kuzenimin telefonundan denedim birde QoS menüsü nedir.
  2. LiegeM

TPM 2.0 veya 1.2 olmadan Windows 11 kullanılabiliniyormuş.

Başka bir forumun linkini atmak sorun yaratmıyosa burdanda atabilirim.
  3. LiegeM

Teşekkürler.
  4. LiegeM

Wind 10 mu hızlı Win11 mi ?
  5. LiegeM

Beklemeni öneririm dev. sürümünden çıkınca tpm kullanımı zorunlu kullanılmayacak diye düşünüyorum.Tpm in yasak olduğu ülkeler bile var ama isterseniz link bırakabilirim.
  6. LiegeM

EWR-301 MODEM ARAYÜZÜ BANT GENİŞLİĞİ AÇILMAMA SORUNU

Arkadaşlar ewr-301 modeme sahibim , modem arayüzündeki bant genişliği yerine giremiyorum biri şifreyi kırmış diye amcamın internet bağlantısını kesmiştim şimdi açmam lazım. NOT:Firmware güncellemesini yeni yaptım düzelmedi.
  7. LiegeM

Laptop için soğutma önerisi

Kanka laptopun fan eskiden ses çıkarmıyo du laptop güneşe dönüyordu şimdi temizledim uçak motoru gibi ama minecraft ta 85 derece görüyorum casperın bu serisinin fanlarında hayır yok zaten genellikle casper da hayır yok. 1624729703 Bu arada teşekkürler.
  8. LiegeM

Battlefield V çektiğim bazı fotoğraflar, sizce nasıl olmuş?

Birkaç foto var onların oyundan olduğuna ilk başta inanamadım mükemmelsin 1624651600 Eğer imkanın varsa half life içinde böyle fotolar çekebilirmisin.
  9. LiegeM

Dedem Vefat Etti Bütün Mirasını Bana Bıraktı

En kötü akraba türü o akrabalarından uzaklaş işi büyütürseler yasal yollara başvur ama ondan önce ailene danış.
  10. LiegeM

Steam 20 tl oyun önerisi

Şahsen bir half life hayranıyım ve half life black mesa al derim oyun dünyasına yön veren bir oyunun yenilenmiş hali grafikleride bana göre güzel 12tl %60 indirimide var.
  11. LiegeM

Jahrein cidden 2023 seçimlerine aday olurmu?

Mecliste dayak atsalar buna baya komik olur onada prim kascak yer çıkar.
  12. LiegeM

Hitler İyi Bir Başkan mıydı?

Kişilik olarak kötü komutan olarak iyi bir adam.
  13. LiegeM

Yardım Arkadaşla nfs oynama?

Nfs most wanted 2005 i gameranger ile oynayabilirsin
  14. LiegeM

Büyük bir derdim var... Ne yapmalıyım?

O arkadaştan hayır gelmez arkadaşın dediği gibi kızında ne olduğu ortaya çıkmış sen kendi kafanda takıl
  15. LiegeM

Fiyatları pek bilmiyorum ama max 200tl olsun.
  16. LiegeM

Arkadaşlar eski bir laptopum var ve çok ısınıyor , ek bir soğutma almayı düşünüyorum. Önereceğiniz bir soğutma varmıdır?
Top Bottom