Neler Yeni

Dedem Vefat Etti Bütün Mirasını Bana Bıraktı

Mojo jojo

80+ Silver
bu hafta hem şok oldum hem de üzüntü ile uyandım kalktığımda annem deden vefat etmiş dedi babam ağlıyordu apar topar il dışına çıktık cenaze işleri bitti miras işine geldiğimde dedem herşeyini bana bırakmıştı vasiyet olarak mirasıda 2 bina 3 arsa 2 tanede araba bide kuş adasında yazlık bütün akrabalar üstüme geliyor ne yapsam bilemedem yardım ederseniz sevinirim
İlişkini kes, direkt.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
bu hafta hem şok oldum hem de üzüntü ile uyandım kalktığımda annem deden vefat etmiş dedi babam ağlıyordu apar topar il dışına çıktık cenaze işleri bitti miras işine geldiğimde dedem herşeyini bana bırakmıştı vasiyet olarak mirasıda 2 bina 3 arsa 2 tanede araba bide kuş adasında yazlık bütün akrabalar üstüme geliyor ne yapsam bilemedem yardım ederseniz sevinirim
Başın sağolsun

LiegeM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Ege
En kötü akraba türü o akrabalarından uzaklaş işi büyütürseler yasal yollara başvur ama ondan önce ailene danış.

Top Bottom