Neler Yeni

Büyük bir derdim var... Ne yapmalıyım?

FTHZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
FTH
Arkadaşlar ben birkaç yıldır birinden hoşlanıyordum arkadaşlarımın gaza getirmesi üzerine açıldım ve red yedim bende unutmaya çalışırken en yakın arkadaşlarımdan biri onla sev oldu (geleli birkaç ay oldu) üstelik eski okulundan sevi olmasına rağmen onla sev oldu ve bu anlattığım kişilerin hepsiyle aynı sınıftayız ben ne yapmalıyım bilmiyorum...

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar ben birkaç yıldır birinden hoşlanıyordum arkadaşlarımın gaza getirmesi üzerine açıldım ve red yedim bende unutmaya çalışırken en yakın arkadaşlarımdan biri onla sev oldu (geleli birkaç ay oldu) üstelik eski okulundan sevi olmasına rağmen onla sev oldu ve bu anlattığım kişilerin hepsiyle aynı sınıftayız ben ne yapmalıyım bilmiyorum...
Hiç karışma iyi ki açılmamışsın kankam, kızın ne m*l olduğu ortaya çıkmış, arkadaşın senin sevdiğini bile bile senden sonra hemen sevgili olduysa onunla takılmanı tavsiye etmem, bilmiyormuş gibi yap takıl kendine.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
@Emydn10 @Mert ama afk

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Hiç karışma iyi ki açılmamışsın kankam, kızın ne m*l olduğu ortaya çıkmış, arkadaşın senin sevdiğini bile bile senden sonra hemen sevgili olduysa onunla takılmanı tavsiye etmem, bilmiyormuş gibi yap takıl kendine.
Açıldım demiş :D

LiegeM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Ege
O arkadaştan hayır gelmez arkadaşın dediği gibi kızında ne olduğu ortaya çıkmış sen kendi kafanda takıl

Annecik

80+ Bronze
Knk dışarıda insanlar açlıkla cebellesirken, gerçekten büyük bir derdin varmış gerçekten...

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum bu olayları çok büyütmene gerek yok. Birinden hoşlanman kadar red yemen de doğal ve normal. Biliyorum arkadaşının yaptığı hiç hoş ve etik değil ama ikisinin de kendi seçimi. Sen onlarla irtibatını kesersin biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk dışarıda insanlar açlıkla cebellesirken, gerçekten büyük bir derdin varmış gerçekten...
Dostum belki onun hayatına göre büyük bir dert. Senin dediğinden yola çıkacaksak ohho bırakalım o zaman hayatı yaşamayı kendi dertlerimizi çözmeyi. Arkadaşın bir derdi var yardım istemiş bu şekilde ona yardımcı olamazsın. :)

Annecik

80+ Bronze
Dostum bu olayları çok büyütmene gerek yok. Birinden hoşlanman kadar red yemen de doğal ve normal. Biliyorum arkadaşının yaptığı hiç hoş ve etik değil ama ikisinin de kendi seçimi. Sen onlarla irtibatını kesersin biter.

Dostum belki onun hayatına göre büyük bir dert. Senin dediğinden yola çıkacaksak ohho bırakalım o zaman hayatı yaşamayı kendi dertlerimizi çözmeyi. Arkadaşın bir derdi var yardım istemiş bu şekilde ona yardımcı olamazsın. :)
Ya hayır bu sorulara hep aynı cevaplar verilir sıkıntı orda.

Yapması gereken arkadaş grubundan ayrılıp 2-3 ay tek tabanca takılması. Reddedilmek Dünyanın sonu değil ki.

Bugünün yarını
Her gecenin sabahı var

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ya hayır bu sorulara hep aynı cevaplar verilir sıkıntı orda.

Yapması gereken arkadaş grubundan ayrılıp 2-3 ay tek tabanca takılması. Reddedilme Dünyanın sonu değil ki.

Bugünün yarını
Her gecenin akşamı var
Bu tavsiyeni o zaman arkadaşa yardımcı olmak amacıyla ilet. Belli ki yeni bir üye her soruya aynı cevabın verildiğini veya ne yapması gerektiğini bilmiyor. :)

FTHZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
FTH
Bu tavsiyeni o zaman arkadaşa yardımcı olmak amacıyla ilet. Belli ki yeni bir üye her soruya aynı cevabın verildiğini veya ne yapması gerektiğini bilmiyor. :)
Evet yeni bir üyeyim hatam olduysa özür dilerim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

FTHZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
FTH
Yani aslında bende onu takmamak tek takılmak isterdim fakat kendini fazla büyük gördüğü için bazı davranışları bana batmasına rağmen içime atıp kırmamak istediğim için hep üstüme çıkmaya çalıştı + sınıftaki herkezi bu piskolojiye soktuğu için herkes kölesi gibi yani ona yamuk yapan herkeze yapmış gibi

Estağfurullah hocam, ne hatası. Siz benim dediklerimi uygulamaya çalışın yeter. :)
Yani aslında bende onu takmamak tek takılmak isterdim fakat kendini fazla büyük gördüğü için bazı davranışları bana batmasına rağmen içime atıp kırmamak istediğim için hep üstüme çıkmaya çalıştı + sınıftaki herkezi bu piskolojiye soktuğu için herkes kölesi gibi yani ona yamuk yapan herkeze yapmış gibi
Yani dediğim gibi bende silip atmak istiyorum ama anlattığım mesajdaki gibi durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,611
Üyeler
162,715
Son üye
emojio