Arama sonuçları: *

1. arda6

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

13 tane alıp insanların hakkına girmek hiç hoş değil. TC numarası vs. istenmesi lazım. Olacak gibi değil. Admin abi Lütfen donanım arşivi özel olanda tc ve ya duyurudan önce üye olanlara verilsin. + her tc ve hesapta 1 adet olmalı. mx130 4gb ile oyun oynamaya çalışıyorum ve hiç kolay değil
  2. arda6

Sizce 3 mayısta sınavlar olurmu

O habere ben de bakmıştım güncel değil. Hocalara sorduğumda sınıfta kalma bu sene yok. Okula bağlılığı kaybetmemek için yapılıyormuş sınavlar Milli eğitim bakanı da demişti
  3. arda6

Çözüldü✓ Steelseries arctis 1

Genelde deri kulaklıklar hem hava almıyor hemde terlediğinde vs. parçalanım kulağına yapışabiliyor. O yüzden deri olanlara pek bakma. Arctis 1 deri değil. O yüzden terletme vs. olmaz muhtemelen
  4. arda6

Aileyle izlencek film önerisi

Netflix Önerlilenleride genelde güzel filmler oluyor. Komedi istersen cem yılmaz filmleri ve ya recep ivedik gibi filmlere bakabilirsin.
  5. arda6

Sizce 3 mayısta sınavlar olurmu

İnşallah Olmaz . Çünkü derslere hiç odaklanamadım çoğu zaman da derslerin olduğunu unutuyorum. zaten zor durumdayız bir de sınavların yapılması . sadece sınavla da bitmiyor . Açıklandığı zaman da evde savaş vermek gerekiyor. Evde Yaptırımlar uygulanıyor. Zaten psikolojisi kimsenin iyi değil...
Top Bottom