tahminen olmaz bizim okulda normalde sınavdan 1 hafta önce quiz olur fakat bu seferki quizler 6 mayısta bitiyorbildiginiz üzere 13 gun sonra ortaokul ve liseliler sınav olcak sizce sınavlar olurmu bence olmaz hazırana ertelenir
tahminen olmaz bizim okulda normalde sınavdan 1 hafta önce quiz olur fakat bu seferki quizler 6 mayısta bitiyorbildiginiz üzere 13 gun sonra ortaokul ve liseliler sınav olcak sizce sınavlar olurmu bence olmaz hazırana ertelenir
Hocalar bize yok dedi ben hocanın dediğine inanırımSINIFTA KALMA OLACAK MI 2021?
Yüz yüze eğitime başlanması göz önünde bulundurulduğunda bu eğitim dönemi sonunda ortaokul ve liselerde sınıfta kalma olabilir. Ortaokullarda zayıf dersi bulunan öğrencinin sınıf tekrarına kalması veya sınıfı geçmesine Şube Öğretmenler Kurulu karar verecek.
- Liselerde ise yıl sonu ortalaması elli puanın altına olan ve üç dersten zayıf alan öğrenciler sınıf tekrarına kalacak.
- Bakanlığın yayınladığı takvime göre bu eğitim yılı 18 Haziran'da tamamlanacak. MEB konuyla ilgili yakın zamanda öğrencileri ve aileleri bilgilendiren bir açıklama yapacak.
Devamsızlık Nedeniyle Sınıfta Kalma Yok Sadece
Erteleneceği kesin ama iptal olacağıda bes belli ortadaBence ertelenecek.
Bende MEB'in Açıklamasına inanırımHocalar bize yok dedi ben hocanın dediğine inanırım
Hocalar bize yok dedi ben hocanın dediğine inanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erteleneceği kesin ama iptal olacağıda bes belli ortada
Valla her şey doğru değilBende MEB'in Açıklamasına inanırım
Onlar Devamsızlık Yüzünden Kalmaya Yok demişlerdir , ya da öyle zannediyorlardır
Açıklamalar var açın bakın
Bilgi Kaynağına BağlıValla her şey doğru değil
Valla bilgi kaynağı resmi kaynak olupta ne yalan haberler çıkıyorBilgi Kaynağına Bağlı
hindistan ile yarışa girme mi ? zaten şuan vaka / nüfus oranı konusunda 4 kat kötüyüz onların nüfusu 1.4 milyar vaka 250k bizim 80 milyon nüfus vaka 55-60kilk sınavlar ile avrupa birinciliğini göğüsledik zaten
hindistanla yarışa girme fikirleri varsa yapabilirler
Benim 97 ama kimya 2. Dönem düşük gelecek.Valla benim bu sene ilk sınavların ortalaması 85.9 benlik np
Olsun da çok konudan olmasın yaCalismayan yatan herkes inşallah olmaz demiş. Oh ne güzel memleket.