Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Sende mi 10.Sınıfsın ?Ya keşke 9 gibi yine geçen dönem aldığımız notları verselerde gitsek
İnşallah öyle olur
Sende mi 10.Sınıfsın ?Ya keşke 9 gibi yine geçen dönem aldığımız notları verselerde gitsek
Yok mu ? Nası yoh.İnşallah Olmaz .
Çünkü derslere hiç odaklanamadım çoğu zaman da derslerin olduğunu unutuyorum. zaten zor durumdayız bir de sınavların yapılması . sadece sınavla da bitmiyor . Açıklandığı zaman da evde savaş vermek gerekiyor. Evde Yaptırımlar uygulanıyor. Zaten psikolojisi kimsenin iyi değil. Neyse ki sınıfta kalmak bu sene yok
EvetSende mi 10.Sınıfsın ?
İnşallah öyle olur
Benimde 85 küsür benlik de sorun yokValla benim bu sene ilk sınavların ortalaması 85.9 benlik np
evet sınıfta kalmak yokYok mu ? Nası yoh.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Benimde 85 küsür benlik de sorun yok
Aileden Ultimatom Yediniz Herhaldeİnşallah Olmaz .
Çünkü derslere hiç odaklanamadım çoğu zaman da derslerin olduğunu unutuyorum. zaten zor durumdayız bir de sınavların yapılması . sadece sınavla da bitmiyor . Açıklandığı zaman da evde savaş vermek gerekiyor. Evde Yaptırımlar uygulanıyor. Zaten psikolojisi kimsenin iyi değil. Neyse ki sınıfta kalmak bu sene yok
Sınıfta Kalma Bu Sene var geçmiş olsunevet sınıfta kalmak yok
Benim bildiğim var ama Sınavları boşuna olmuyoruz hocamevet sınıfta kalmak yok
3 4 tane öğretmene sordum hiçbiri kalma yok diyor yani yalan söylemezler herhaldeAileden Ultimatom Yediniz Herhalde
Sınıfta Kalma Bu Sene var geçmiş olsun
YokmuşAileden Ultimatom Yediniz Herhalde
Sınıfta Kalma Bu Sene var geçmiş olsun
Yok yok Meb bakanı kendisi açıkladı var diye (Öyle Hatırlıyorum)3 4 tane öğretmene sordum hiçbiri kalma yok diyor yani yalan söylemezler herhalde
Çinde günde 20 vaka çıkıyor bizde sadece 3000 katı bence yinede yaparlarbildiginiz üzere 13 gun sonra ortaokul ve liseliler sınav olcak sizce sınavlar olurmu bence olmaz hazırana ertelenir
69 ben ve hiç derslere girmeyen benYok yok Meb bakanı kendisi açıkladı var diye (Öyle Hatırlıyorum)
Siz en iyisi 50'nin altına düşmemeye bakın
Katılıyorummm.Yok yok Meb bakanı kendisi açıkladı var diye (Öyle Hatırlıyorum)
Siz en iyisi 50'nin altına düşmemeye bakın
SINIFTA KALMA OLACAK MI 2021?Yokmuş