3 mayısta sizce sınavlar olurmu

Etmeyi? @John Marston ın profil mesajlarına bak anlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Loooo
Konunun sahibi kendisine akıllıvelet denmesine ses çıkarmıyor. Zaten ismi de akıllıvelet. Sen geliyon burda saçma sapan duyar kasmaya çalışıyorsun ve millete hakaret etmeye başlıyorsun. Biraz daha dikkat lütfen.

Misin ayrı yazılır.
tu1KX.png
Kesin sensin bu.
Sanırım kuralları okumadınız dikkat etmek zorunda değiller bu rehber seni anlatıyor https://www.google.com/search?q=kla...ECAEQAw&biw=1920&bih=937#imgrc=oNM31GMvEFvlcM .

Konunun sahibi kendisine akıllıvelet denmesine ses çıkarmıyor. Zaten ismi de akıllıvelet. Sen geliyon burda saçma sapan duyar kasmaya çalışıyorsun ve millete hakaret etmeye başlıyorsun. Biraz daha dikkat lütfen.
Arkadaş geçen birisiyle kavga etmişti kavga ettiği kişide haklı olduğu için desteklemek istedim bunun için yapıyor glb.

Misin ayrı yazılır.
tu1KX.png
Kesin sensin bu.
Aynen kardeşim 2000 lerin fotorafta ben varim

Arkadaş geçen birisiyle kavga etmişti kavga ettiği kişide haklı olduğu için desteklemek istedim bunun için yapıyor glb.

Aynen kardeşim 2000 lerin fotorafta ben varim
Muhtemelen bir kuyruk acısı var. Bide yan hesapları önlemede kötüsünüz diyerek kendini ele veriyor zeki çuçuk :ROFLMAO:

Muhtemelen bir kuyruk acısı var. Bide yan hesapları önlemede kötüsünüz diyerek kendini ele veriyor zeki çuçuk :ROFLMAO:
Mehmet abi bunun sülalesine kadar bulur 🤣🤣🤣 gizli sekmeden foruma girip kendini dokunulmaz sanıyor glb.

Geri