Uygunsuz dil
Vay mal vaaaayy. Yine gelmiş. Pardon "kuzu" mu demeliydim.Zeka koktu.
Vay mal vaaaayy. Yine gelmiş. Pardon "kuzu" mu demeliydim.Zeka koktu.
Herşeye muhalefet olup mal diyorum.Vay mal vaaaayy. Yine gelmiş. Pardon "kuzu" mu demeliydim.
Mesajını neden düzenledinki @John MarstonBruh moment öyle bir andır ki.
Ağlama beağğğ. Meriç, çok ağlıyosun sen.Mesajını neden düzenledinki @John Marston
Bıktımm şu sınav konularındaaan3 mayısta sizce sınavlar olurmu
Kardeşim arkadaşın kullanıci adına bakmadan muhalefet oldun bir şey demedim sonra geldin akıllıvelet yerine Akıllı velet yazdığıma takıldın gelmişsin birde @John Marston olsun başkalari olsun hakaret ediyorsun iyimisin ?Ağlama beağğğ. Meriç, çok ağlıyosun sen.
Önüne gelene küfür etmeyi öğrenmelisinVay mal vaaaayy. Yine gelmiş. Pardon "kuzu" mu demeliydim.
Misin ayrı yazılır.Kardeşim arkadaşın kullanıci adına bakmadan muhalefet oldun bir şey demedim sonra geldin akıllıvelet yerine Akıllı velet yazdığıma takıldın gelmişsin birde @John Marston olsun başkalari olsun hakaret ediyorsun iyimisin ?
Olm nickime ne kadar takıldınız looKardeşim arkadaşın kullanıci adına bakmadan muhalefet oldun bir şey demedim sonra geldin akıllıvelet yerine Akıllı velet yazdığıma takıldın gelmişsin birde @John Marston olsun başkalari olsun hakaret ediyorsun iyimisin ?
Etmeyi? @John Marston ın profil mesajlarına bak anlarsın.Önüne gelene küfür etmeyi öğrenmelisin
Neyse zaten düşünmek için çok vaktin olacak.
LooooOlm nickime ne kadar takıldınız loo
Sürekli bu tarz konular açılıyor. Bu konuları açmak yerine ders çalışsanız bu konular açılmayacak.3 mayısta sizce sınavlar olurmu
Çek hemen. Çok hızlıca. Bu arada söyleyeyim: Yan hesapları önlemede kötüsünüz.@Vesemir dayı bir ayar çek şuraya