%99 olmaz gğnde 50 60k vaka çıkarken sınav mınav yapamazlar e 3 5 günde de vakalar bi anda inmiyeceğine göre bayramdan sonraya ertelenir vaka yine düşmezse iptal olur haziranda turizm vs var sınav yapmazlarbildiginiz üzere 13 gun sonra ortaokul ve liseliler sınav olcak sizce sınavlar olurmu bence olmaz hazırana ertelenir
Mayıs ortasına kadar yapmaları lazım Mayıs ortasından sonra yaz olduğu için yapmıcaklar mayıs ortasına kadar da ramazan olduğundan ramazanda da sınav yapmayacaklarmayıstan sonra haziranda yaparlar gibi geliyor ama haziranda yaz ayı oldugu için yapmazlar
yapma ihtimalleri var ama yapmayadabilirler.Geçen Sene de aynı şeyleri söylüyorduk
Noldu ?
Yapamadılar.
Bize hocalar konuyu veriyor ona göre çalışıyoruzİnşallah tüm konular çıkmaz , çıkarsa keşbiş olsun
Bende sadece fizik çalıştım oda günde 1 saat falan.
Biraz daha ertelenir inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haber linki falan var mı ?
İnşallah yapmazlar zaten 1 sınav olduk neylerine yetmiyor.Mayıs ortasına kadar yapmaları lazım Mayıs ortasından sonra yaz olduğu için yapmıcaklar mayıs ortasına kadar da ramazan olduğundan ramazanda da sınav yapmayacaklar
Bizde, zaten öyle olması gerekmez mi ?Bize hocalar konuyu veriyor ona göre çalışıyoruz
Pek Güvenilir Bir Kaynak Değil SankiLiselerde 2. sınavlar olacak mı? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?
Binlerce öğrenci ortaokul ve lise sınavlarını merak ediyor. Belenen açıklamayı MEB yaptı. Uzaktan eğitim kararının alınmasının ardından lise ve ortaokul sınavlarının nasıl yapılacağı merak konusu olmuştu. Pek çok kişi sıklıkla Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Sınavlar iptal mi? 3 Mayıs sınavlar...www.gazetevatan.com
Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?
Binlerce öğrenci ortaokul ve lise sınavlarını merak ediyor. Belenen açıklamayı MEB yaptı. Uzaktan eğitim kararının alınmasının ardından lise ve ortaokul sınavlarının nasıl yapılacağı merak konusu olmuştu. Pek çok kişi sıklıkla Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Sınavlar iptal mi? 3 Mayıs sınavlar...www.gazetevatan.com
Evet öyle olmasıı lazımBizde, zaten öyle olması gerekmez mi ?
Hürriyet de paylaşmışPek Güvenilir Bir Kaynak Değil Sanki