Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
önceki dönem yaptılar ya aGeçen Sene de aynı şeyleri söylüyorduk
Noldu ?
Yapamadılar.
Haber olarak bilmiyorum ama bizim hocalar yazı geldi dedi şimdiden başlayın dediler ( son gün çalışan bne )Pek Güvenilir Bir Kaynak Değil Sanki
Ayrıca Zaten Bilinen Şeyleri Yazmış
Geçen Seneönceki dönem yaptılar ya a
1. dönem sınavlarını bu yüzden zorla yaptılar 2. döneme not girebilmek içinİnşallah yapmazlar zaten 1 sınav olduk neylerine yetmiyor.
Sınavların ertelendiği gün alınan kararları yazmış.Onlara bir bilgi gelmediği için onlar için hala 3 Mayıs'ta sınav olacak.Nereye bakarsan bak hepsi 3 Mayıs diyor zaten.Hürriyet de paylaşmış
Asıl hocalar sınavların olmayacağıyla ilgili yazıdan bahsediyor.Ramazana sınav yapmayacaklar bu kesin belliHaber olarak bilmiyorum ama bizim hocalar yazı geldi dedi şimdiden başlayın dediler ( son gün çalışan bne )
Bilgim yok ama umarım konu artmazAsıl hocalar sınavların olmayacağıyla ilgili yazıdan bahsediyor.Ramazana sınav yapmayacaklar bu kesin belli
2020'de 1.dönem 2 sınav olduk. 2.dönem 1 sınav ama bu sene olaylar çok farklı. Herkes evde belki adamın interneti yok derslere giremiyor? Veya derslerden bir şey anlamıyor gerçekten çok kötü bir eğitim sistemimiz vardı. Yakından kötüydü uzaktan daha da kötü oldu.1. dönem sınavlarını bu yüzden zorla yaptılar 2. döneme not girebilmek için
Reis Geçen Sene 2.dönem Sınav Olmadık2020'de 1.dönem 2 sınav olduk. 2.dönem 1 sınav ama bu sene olaylar çok farklı. Herkes evde belki adamın interneti yok derslere giremiyor? Veya derslerden bir şey anlamıyor gerçekten çok kötü bir eğitim sistemimiz vardı. Yakından kötüydü uzaktan daha da kötü oldu.
aa doğru benim kafa bi milyon yine neyse öte gidiyim bi benReis Geçen Sene 2.dönem Sınav Olmadık
Sadece 1. Dönem Notunu 2. Döneme de girdiler
Bakın Görün gene aynı şey olacak
Ya keşke 9 gibi yine geçen dönem aldığımız notları verselerde gitsekReis Geçen Sene 2.dönem Sınav Olmadık
Sadece 1. Dönem Notunu 2. Döneme de girdiler
Bakın Görün gene aynı şey olacak
Valla benim bu sene ilk sınavların ortalaması 85.9 benlik npYa keşke 9 gibi yine geçen dönem aldığımız notları verselerde gitsek