Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Benimde 69 la ama bizim hocalar hiç acımadı direkt okula gitmişiz gibi sordular.69 ben ve hiç derslere girmeyen ben
Benimde 69 la ama bizim hocalar hiç acımadı direkt okula gitmişiz gibi sordular.69 ben ve hiç derslere girmeyen ben
"Çalışmayan herkes" güzel okursan eğer benlikte sıkıntı yok kardeşimYazdığınız Mesajda "Herkes" İbaresini Kullanmışsınız ,
Tepki Verdiğim Şey O
Yoksa Benlik bir sıkıntı yoktu
Bende edebiyattan 35 aldım.lan biyolojiden 20 aldım hoca sözlüye 80 80 verdi geçirdi kral mk
E bende size diyorum ki Çalışmayan Adamı Nereden Biliyorsunuz ?"Çalışmayan herkes" güzel okursan eğer benlikte sıkıntı yok kardeşim
bu sene çalışmadım seneye açıcaklar net ama bu sene sınavda yokE bende size diyorum ki Çalışmayan Adamı Nereden Biliyorsunuz ?
Neyse Bu muhabbet daha uzar. Burda bitiriyorum
Kardeşim ben çalışmayana diyorum. Çalışan adam zaten üstüne alınmaz. Ve yine zaten dersini de geçer. Aynen uzar. Bende bitiriyorum.E bende size diyorum ki Çalışmayan Adamı Nereden Biliyorsunuz ?
Neyse Bu muhabbet daha uzar. Burda bitiriyorum
Hoşgeldin çalışmayan adambu sene çalışmadım seneye açıcaklar net ama bu sene sınavda yok
2 temmuzda kapanacak dediler. Bu haber eskiSINIFTA KALMA OLACAK MI 2021?
Yüz yüze eğitime başlanması göz önünde bulundurulduğunda bu eğitim dönemi sonunda ortaokul ve liselerde sınıfta kalma olabilir. Ortaokullarda zayıf dersi bulunan öğrencinin sınıf tekrarına kalması veya sınıfı geçmesine Şube Öğretmenler Kurulu karar verecek.
- Liselerde ise yıl sonu ortalaması elli puanın altına olan ve üç dersten zayıf alan öğrenciler sınıf tekrarına kalacak.
- Bakanlığın yayınladığı takvime göre bu eğitim yılı 18 Haziran'da tamamlanacak. MEB konuyla ilgili yakın zamanda öğrencileri ve aileleri bilgilendiren bir açıklama yapacak.
Devamsızlık Nedeniyle Sınıfta Kalma Yok Sadece
Haber eski de bu yıl olan öğretim için geçerli2 temmuzda kapanacak dediler. Bu haber eski
İptal olması bence imkansız çünkü benim farklı okullardaki bazı arkadaşlarım çoktan sınav oldu. Tıpkı 1. sınavlardaki gibi.Ramazan ayında yapmayacakları %100 kesin.Bayramdan sonra da yapmazlar insanlar yazlıklarına tatile falan gidicek o yüzden iptal olabilir.
Olan okullar çok nadir.Bursa'da sadece bir okul oldu düşünİptal olması bence imkansız çünkü benim farklı okullardaki bazı arkadaşlarım çoktan sınav oldu. Tıpkı 1. sınavlardaki gibi.
Nadir de olsa var sonuçta. Bence iptal etmezler.Olan okullar çok nadir.Bursa'da sadece bir okul oldu düşün