Neler Yeni

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Hak ne alak istediği kadar alır
adam takipçileri için sadece ekran kartı fiyatına sistem yapıyor bu forumda aylarca para biriktirenler var sistem için takipçleri saatlerce beklerken bi adam sistem olacağını bir yerden duyuyor geliyor kayıt oluyor cıkacağı saati bekliyor cıkınca 15 20 tane alıyor adamlarda bundan rahatsız

arda6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Öztaş
13 tane alıp insanların hakkına girmek hiç hoş değil. TC numarası vs. istenmesi lazım. Olacak gibi değil. Admin abi Lütfen donanım arşivi özel olanda tc ve ya duyurudan önce üye olanlara verilsin. + her tc ve hesapta 1 adet olmalı. mx130 4gb ile oyun oynamaya çalışıyorum ve hiç kolay değil

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne boş yaptın be. O parayı alacak kadar imkanım olsa zaten işim iyidir neden başkalarının hayallerini yıkayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum
Bırakın bu kafaları artık. Boş yapan sensin para parayı çeker. Öğrenin artık gemisini yüzdüren kaptan. 15000 tl kart bütçesini koymuşum kenara her cuma indirim kovalıyorum ben. Aylık 1500 kazansam al sattan evimin kira dahil elektriği suyu çıkmış olur. Burda caz yapanlardan bitanesi bu parayı bana versin bende al sat yapmayayım.
Neymişte hayal yıkmakmış. Ne yapacaktı adam elindeki parayı katlamak yerine seni mi düşünecekti. 2 sene önce aldığı rx580 kartları 5000 Tl ye ilana koyup fırsatçılık yapanlar, Kalkmış burda hakkımız diye edebiyat parçalıyor. O zaman Sende elindeki herşeyi aldığın fiyattan sat. Laga luga yapma

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Bence kul hakkıyla alakası yok elinde parası olan herkes eminim bu sistemden 13 değil 50Tanede alırdı ticaret çünkü araba al satçılarda kul hakkına giriyor ozaman adam 10 bine Tofaş alıyor 25 bine satıyor buna ne demeli?
kanka bu forumda adamlar kayıt oluyor her gün foruma girip sohbet ediyor yardım ediyor sistem için para biriktiriyor, elinde para eden birşeyini satıyor birtane fırsatçı geliyor formuna sistemin çıkacağı gün hangi saatlerde çıkar diye konu açıyor, adam site başında f5 atıyor sonra 20 tane alıyor aylarca para biriktiren eşyasını satan adamın hayalleri suya düşüyor

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kanka bu forumda adamlar kayıt oluyor her gün foruma girip sohbet ediyor yardım ediyor sistem için para biriktiriyor, elinde para eden birşeyini satıyor birtane fırsatçı geliyor formuna sistemin çıkacağı gün hangi saatlerde çıkar diye konu açıyor, adam site başında f5 atıyor sonra 20 tane alıyor aylarca para biriktiren eşyasını satan adamın hayalleri suya düşüyor
Tamamda alan adamı suçlu yapmaz

dede21

80+
13 tane alması inandırıcı değil kredi kartın 130,000 tl olan biri da sistem kovalamaz şimdi 30 tane aldım desem inanacakmısınız

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
bence takipçilere özel sistem çıkacağı zaman sadece forumda olan bir link yapılmalı alt yapısı güçlü olan bir site ile iş ortaklığı yapıp forumdaki üyelerin alabilip hayallerine kavuşması iyi bir sistem olurdu

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Bırakın bu kafaları artık. Boş yapan sensin para parayı çeker. Öğrenin artık gemisini yüzdüren kaptan. 15000 TL kart bütçesini koymuşum kenara her cuma indirim kovalıyorum ben. Aylık 1500 kazansam al sattan evimin kira dahil elektriği suyu çıkmış olur. Burda caz yapanlardan bitanesi bu parayı bana versin bende al sat yapmayayım.
Neymişte hayal yıkmakmış. Ne yapacaktı adam elindeki parayı katlamak yerine seni mi düşünecekti. 2 sene önce aldığı rx580 kartları 5000 TL ye ilana koyup fırsatçılık yapanlar, Kalkmış burda hakkımız diye edebiyat parçalıyor. O zaman Sende elindeki herşeyi aldığın fiyattan sat. Laga luga yapma
Bu itopyanın hatası zaten

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
13 tane alması inandırıcı değil kredi kartın 130,000 TL olan biri da sistem kovalamaz şimdi 30 tane aldım desem inanacakmısınız
adam zaten alıyor 9k'dan sistemi, ekran kartını 11 12k fiyattan satıyor diğer parçaları 3k'dan satıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom