Neler Yeni

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

Masmarda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda Kılıçarslan
@Abdullah Hacıgül abi aslında bu durum itopya ile görüşülse biraz daha ya stok çıkarılsa ve ya aynı adrese 1 ve ya 2 tane den fazla isteyenlerin ki iptal edilip tekrar satışa konsa o kalan diğer bilgisayarlar.

haruno7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Harun Raşit ŞAHİN
Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.

Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...

Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
Kesinlikle haklısın almak isteyen dediğin şekilde aldırıyorlar ama sınır konursa bu alanlar almakta dahada zorlaşcaklar bizim için şansımız daha olucak.tek seferede 10 tane sepete eklemek var birde 10 farklı kişi pc başında tek tek almaya çalışmak

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Siteye giremedimki alabiliyim parada vardı :( itopyanın önce sitenin altyapısını güçlendirmesi gerek. :rolleyes:

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
keşke 1 taneyle sınır olsaydı :/ da forum özel sistem çıkarsa belki onu alırım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Böyle bir sistemde ve bu stokta sınır koymamaları oldukça saçma bir hareket.

Rulep

80+ Gold
13 tane ne kargocuları düşünün bari adam nasıl taşısın 13 taneyi bu arada elindekiler satılmazsa internet cafe kurar artık

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
bunlar alıyor sistemi 9k'ya ekran kartını 11k koyuyar diğer parçalar 3k koyuyor birde 15k'ya aldım diyorlar

gamegaraj sistemi gibi 1 kişi sadece 1 sistem alabilse çok güzel olur

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.

Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...

Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
eywallah

afes10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Afes Eredraka
1 hesaptan sadece 1 tane alınıyor. 13 adet alması imkansız ben sepetime 2 tane attım teke düşürdü

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
İtopya sağolsun hem çöküyor hem alım sınırı koymuyor bu yüzden Dart1 alamadık da5 alamadık, sonumuz hayrola.

1 hesaptan sadece 1 tane alınıyor. 13 adet alması imkansız ben sepetime 2 tane attım teke düşürdü
Ben sürekli sepete ekle yaptığım için 7tane eklemiş o an alabiliyordum 7sinide sınır felan yoktu 1e düşürene kadar 30dk geçti zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Biz ekmeğimizi internetten kazanan bir aileyiz bunu yurtdışı şirketleriyle çalışarak yapıyoruz ama 16 yıllık bilgisayar çöktüğünden ve yavaş olduğundan işleri bitirtmiyoruz şimdi anladın mı
Kusura bakmada paranı internetten kazanıp bunu ailece yapıyorsan, işinde iyi olmak için bu zamana kadar bilgisayara zaten yatırım yapmış olurdun. Yani 16 yıllık makineyle iş yapabiliyorsan APU sistem ile çok daha iyisini yaparsın. Buda demek oluyorki sen 2060 için istiyorsun. İş felan tırı vırı

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
13 ne fırsatçılığını töbe töbe. Alan 1 kii değil mi sistemden adamsa itopya siparişlerini iptal etsin.

afes10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Afes Eredraka
İtopya sağolsun hem çöküyor hem alım sınırı koymuyor bu yüzden Dart1 alamadık da5 alamadık, sonumuz hayrola.

Ben sürekli sepete ekle yaptığım için 7tane eklemiş o an alabiliyordum 7sinide sınır felan yoktu 1e düşürene kadar 30dk geçti zaten.
Eklenmiş görünüyor fakat alış verişi tamamla dedikten sonra sayı 1 e düşüyor. Alışverişi tamamla dedin mi? Ben bizzat yaşadım.

Top Bottom