Neler Yeni

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
13 tane ne abi? Öbür tarafta severler adamı

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ayıp zaten bu ülkede fırsatçı olacaksın ihtiyacın olduğu hiçbir şeyi alamazsınız benim gibi ben ne bunun ticaretini yaparım ne de teşvik ederim sadece ihtiyaç vardı ailecek intel celerona kaldık ve işin garibi biz bununla ev geçindirmeye internet üzerinden iş yapıyorduk ve neyse gerisini siz düşünün
2060 la nasıl ev geçindiriyorsun anlatır mısın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 tane ne abi? Öbür tarafta severler adamı
Paran olsa sende alırdın kardeşim emin ol. Algısı vergisi olmadan pc başı 1000 tl kazansa 13000 yapar. Bugün sende aynı fırsatı yakalasan sende yaparsın.

PixDraw

80+ Bronze
Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.

Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...

Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
Abdullah seni yıllardır takip ediyorum tüm platformlardan sitenede üye oldum. Cidden senin şahsınla ilgili sorun yok mesele itopyanın sistemi ve sınır koymaması hb trendyol n11 gibi siteler bile 1 stok sınırı kuruyor adam 13 aldım yazmış resmen tüccarlar kazandı kullanıcılar izledi :/ tabii sınırda olsa dediğinde haklısın ama en azından sepete ekleyip sepetten stok arttırmaz her defa denemesi gerekir veya firma stogun hepsini kurmak yerine aralıklara yayıp satışı acabilirdi.. Neyse nargilemizi yakar izlemeye devam ederiz Teşekkürler..

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.

Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...

Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
Peki sizce de tek üyeye tek bir sistem hakkı verilseydi daha iyi olmazmıydı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Paran olsa sende alırdın kardeşim emin ol. Algısı vergisi olmadan pc başı 1000 TL kazansa 13000 yapar. Bugün sende aynı fırsatı yakalasan sende yaparsın.
Ne boş yaptın be. O parayı alacak kadar imkanım olsa zaten işim iyidir neden başkalarının hayallerini yıkayım?

Peki sizce de tek üyeye tek bir sistem hakkı verilseydi daha iyi olmazmıydı?
Katılıyorum

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Ne boş yaptın be. O parayı alacak kadar imkanım olsa zaten işim iyidir neden başkalarının hayallerini yıkayım?

Katılıyorum
Boş yapmak değil bu ilk defa yaşanan bir olayda değil arkadaşlar adamlar bunun ticaretini döndürüyor gerçekleri söyliyor sadece adam

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
@Abdullah Hacıgül abi

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
cok üzücü almak isteyipte alamayan cok insan var maalesef

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090

Paran olsa sende alırdın kardeşim emin ol. Algısı vergisi olmadan pc başı 1000 TL kazansa 13000 yapar. Bugün sende aynı fırsatı yakalasan sende yaparsın.
Biz ekmeğimizi internetten kazanan bir aileyiz bunu yurtdışı şirketleriyle çalışarak yapıyoruz ama 16 yıllık bilgisayar çöktüğünden ve yavaş olduğundan işleri bitirtmiyoruz şimdi anladın mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Khan
Problem onların 20 tane alması değil bizim bunu engelleyememiz...

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Biz ekmeğimizi internetten kazanan bir aileyiz bunu yurtdışı şirketleriyle çalışarak yapıyoruz ama 16 yıllık bilgisayar çöktüğünden ve yavaş olduğundan işleri bitirtmiyoruz şimdi anladın mı
Hepsi yarıda kalıyor ve olması gerekenden yarısını alabikiyoruz

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren

tabii ki yaparsın bu itopyanın hatası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom