DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

Ayıp zaten bu ülkede fırsatçı olacaksın ihtiyacın olduğu hiçbir şeyi alamazsınız benim gibi ben ne bunun ticaretini yaparım ne de teşvik ederim sadece ihtiyaç vardı ailecek intel celerona kaldık ve işin garibi biz bununla ev geçindirmeye internet üzerinden iş yapıyorduk ve neyse gerisini siz düşünün

PSX_20210522_202036.jpg

Youtubeden izliyenler ne yapar bilmiyorum ama aklıma şuanlık bu geldi.

Peki İtopya'nın 300 stokluk bir sisteme sınır koymaması?
Evet itopyanın suçu. Benim de bilgisayarım çok kötü hatta kötünün iyisi olur ya, bu kötünün kötüsü. Herkes keşke bir tane alsaydı itopya sınır koysaydı ama nafile.

Arkadaşlar , alıp satana lafım yok. Laf etmeye de hakkınız yok. Sorun şu ki Donanım Arşivi Youtube kanalının 1M takipçisi var.
Uygunluğundan ötürü düşük stoklu (300 Adet) bir sistemin kişi başına 1 adetten fazla alınabilir olması zaten al satcıya uygun bir durum. Sistemini alıp oyun oynamayı düşünen kişi 1 adetten fazla almaz. Burada itopya ve DA yanlış yapmış. Konuyu açma sebebim de bu.

Adamın bir suçu yok bu tamamen itopyanın hatası hesap başına limit koymazlarsa 10 tanede alırlar 20 tanede.

Bence alanlarda suç yok. İtopya burada büyük bir ihmalkarlık yapmış. Sadece forum üyelerine satılsa diyorsunuz ama bu forumda bunları yapıcak insanlar yok mu sanki?

İsteyen istediği kadar alır ve bu kul hakkı değil. Herkese açık bir şey sonuçta. Adamın parası var ve alıyor. Bunu alıp üzerine en az 1.500-2.000 TL koyup satacak. Şimdi bu sayıyı 13 ile çarpıp adamın kârını verecek misin yoksa üzgün atmayı mı bırakacaksın @Şans burda! ?

bu ticaret değil ticarette emek olur öyle olturduğun yerden paran varken insanlar ucuza alsın diye satılan kampanyalı ürünü alıp emek vermeden pahalıya satmak ticaret değildir
Yoo gayette ticaret bu.

Bence alanlarda suç yok. İtopya burada büyük bir ihmalkarlık yapmış. Sadece forum üyelerine satılsa diyorsunuz ama bu forumda bunları yapıcak insanlar yok mu sanki?
Alım limiti koyulursa sıkıntı olmaz

Eğer foruma özrl yapılacaksa 22 mayıs tarihinde önce katılmış kişilere kod gönderilsin kodu olmayanlarnalamasın aksi halde forumla alakası kalmıyo baksana açıklandıktan 2 dk sonra 1600 aktif vardı miningçi arkadaşların buraya gelmesi zor değil çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,500
Üyeler
185,749
Son üye
IT_TST
Geri