YiğitAysul
80+ Silver
Sadece bir kişi 13 tane almış
Gerisini siz düşünün
Gerisini siz düşünün
Money money money....Sınır koyulmaması itopya'nın hatasıdır diye düşünüyorum şu anda. Neden sınır koymazlar ki?
5-6k stok olsa tamam da 300 stokta sınır koymamalarına anlam veremedim.
bu ticaret değil ticarette emek olur öyle olturduğun yerden paran varken insanlar ucuza alsın diye satılan kampanyalı ürünü alıp emek vermeden pahalıya satmak ticaret değildirZaten öyle 13 tane alan abartmış dediğim gibi.
Ancak bir tür yatırım bu da.
İtopya sınırlama koymadıktan sonra kağıt üstünde adamlar haklı.
Diğer tarafta nasıl hesap verecek galiba kul hakkı resmenDonanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
knk o kilo ile acı biber almak gibi olmuş@Abdullah Hacıgül abi 20 tane alan varmış.
Elinde sonunda zaten bu sistem bitecek. Sadece forumdan bile o kadar isteyen kişi var.Money money money....
Peki İtopya'nın 300 stokluk bir sisteme sınır koymaması?Kusura bakmayın ama herkes istediği kadar alıp satar. Adam o an gelicek para ile senin oyun oynama ihtiyacını mı düşünecek? 13 tane sistemden en az 50K kâr edicek. Benim de param olsa bu sistemi alıp satardım.