Neler Yeni

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Benim sisteme bütçem yetmedi ama alamayan arkadaşlar için gerçekten üzüldüm belki kişi başına bir sınır konulsaydı alamayan birkaç kişi daha alabilirdi yapacak bir şey yok sıradakiler için şansınızı deneyin
Benimde ucu ucuna yetti monitörü 60hz eskiyi kullanacaktım olmadı

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
hayır onun amacı sadece o değil seni 100den fazla ipye sahip olarak gösteriyor peki şimdi sorucaksın bu itopyada ne işe yarayacak? dediğim gibi 100den fazla ipye sahip olarak gösteriyor ve bu 100ip siteye girmeye çalışıyor hangisi ilk önce bağlanırsa o siteye yönlendiriyor seni fakat yavaş oluyor ama çökmesinden iyidir
Anladım teşekkür knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Sistemimi toplamama rağmen ne kadar zorluklarla ve uzun dönemde topladığım aklıma gelince şu toplu sistem fırsatlarının da bu şekilde bazı insafsızlarca suistimal edilmesi cidden kalbimi kırdı, sistem almak isteyenlerin Allah yardımcısı olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
13 tane sistem alana 12 tanesini bedava mı vermişler? Parası varsa isterse hepsini alır ne kul hakkı? Sanki adamlara gökten geldi diğer sistemler.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
İnşallah şöyle güzel uzun vadeli ayı gelirde ytd

Mergen

80+ Bronze
Yaptığı çok hoş bişey değil lakin adam parasını verip almış, ne yapalım yani :D

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Arkadaşlar parayı veren düdüğü çalar. Empati kurun, paranız var ve kar etmek istiyorsunuz, siz de 1 den fazla bu sistemden almaz mıydınız? Alırdınız tabii ki de. Bende alırdım.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Gençler tüm mesajları okudum herkes isyanda ama çözüm ne çözüm ? Kimse çözüm yazmamış . Yazılan çözümler ise işe yaramaz. hepsini cevaplayayım. Eğer makul çözümünüz varsa alıntılayın bakalım ciddi çözüm bulunabilecek mi ?
1) tek adet satılması
maalesef çok az miktarda etkiler. Ben bir otursam dedemgilde 10 tane kuzenle tak en az 10 tane alırım. Hepsi farklı ip den. Bu işe ticari bakan insan bana benzemez kaç 10 kişi ayarlar
2) linkin forumda verilmesi
neredeyse 0 etki yapar zaten bunu bekleyen ticaretçi bilinçli adam bu forumu kesin takip ediyordur.
3) forumda kod verilmesi
bu küçük arkadaşlarımıza yarar. Kodları 250 500 liradan satarlar. Durduk yerde Öğrencilere iyi gelir olur. Peki çözüm olur mu hayır. Şuradan 15 kupon satın aldım mı tamamdır.
4) aynı adrese sınır konması
iyi bir çözüm değil bir çok adres yazabilirler. Ayrıca doğru birşeyde değil.bazen yakın akrabalar alıyor aynı yerde oturan. Onlara haksızlık olur.

Abdullahın nasıl bir çözüm düşündüğünü merak ediyorum açıkçası ama şimdiye kadar aşılması zor bile olan görmedim hepsinin çözümü basit

Alfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep ÖZ
Ztn mining yapanlar yüzünden sistem toplamak zorlaştı bide böyle insanların hayallerini çalanlar var

Top Bottom