Neler Yeni

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

hcakkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
harun can akkurt
Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
Usta Abdullah abiyi 4 seneyi aşkındır takip ediyorum. En son v3 reyizde böyle heyecanlanıp alamamıştım. Da5 te de aynısı oldu maalesef. Sırf pc toplamak için köpek gibi çalışıyorum aileme yük olmuyorum. DADGde yine yaklaşık 4senedir varım. Sırf bugün foruma üye oldum diye yarararlanmayayım mı yani yeni gelebilecek olan sistemden?

Emremetal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
kanka bu forumda adamlar kayıt oluyor her gün foruma girip sohbet ediyor yardım ediyor sistem için para biriktiriyor, elinde para eden birşeyini satıyor birtane fırsatçı geliyor formuna sistemin çıkacağı gün hangi saatlerde çıkar diye konu açıyor, adam site başında f5 atıyor sonra 20 tane alıyor aylarca para biriktiren eşyasını satan adamın hayalleri suya düşüyor
Doğrudur ama bunun kul hakkıyla alakası yok çünkü itopya buna önlem alması gerekir kişi başı 1 adet sınırlaması yaptığı zaman eminim ihtiyacı olan kişiler daha çok olacaktır burada tartışmamız boş itopya buna el atması gerekir ama itopya el atmadığı sürece adamlara laf deme şansın yok çünkü dediğim gibi bu ticaret kul hakkıyla alakası yok.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
Nasıl çözsün adam?
Sırf foruma özel sistem dedi de sırf sistem için üyelikler arttı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur ama bunun kul hakkıyla alakası yok çünkü itopya buna önlem alması gerekir kişi başı 1 adet sınırlaması yaptığı zaman eminim ihtiyacı olan kişiler daha çok olacaktır burada tartışmamız boş itopya buna el atması gerekir ama itopya el atmadığı sürece adamlara laf deme şansın yok çünkü dediğim gibi bu ticaret kul hakkıyla alakası yok.
İtopya parasını cukkalıyor. Onlar için dert değil.

Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Adam alsatçı.
Aslında sıkıntı yok.

@Abdullah Hacıgül

Böyle bir sistemde ve bu stokta sınır koymamaları oldukça saçma bir hareket.
Neden koysunlar?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Nasıl çözsün adam?
Sırf foruma özel sistem dedi de sırf sistem için üyelikler arttı.

İtopya parasını cukkalıyor. Onlar için dert değil.

Adam alsatçı.
Aslında sıkıntı yok.

Neden koysunlar?
300 stoklu bir sistemde ihtiyacı olanlar alsın diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Seyit
En azından alıma sınır getirilebilir bence. İlla herkes 1 adet alsın diye demiyorum ama bir sınır olsa bu kadar ihtiyacı için alan kişiler bilgisayarsız kalmaz. Üyelik bazında ya da ödeme yapılan kart bazında bir sınırlama getirilebilir. Donanım Arşiv'i üyelerine bir sistem yapalım çağrısında bulundun Abdullah ama 13 tane alan da 8 tane alanda Donanım Arşiv'ine üye olabilir. Bu sınırlama olmazsa pek bir şey değiştirmeyecektir benim fikrime göre. Bence bir çare bulmak gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakan
Almaya kalktım site çökmüş anlamadım

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi bu milletin alamadığı sistemi alan adamlar. :D ilan hazırlıkları yapıyor şak şak şak şak saycaklar 200 lük banknotları ohh mis gibi kar etcekler.

Yarasın tosunlarıma denk gelse 2 tanede ben alır satardım mis gibi 2 liradan 4 k temiz

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Günah gerçekten günah Allah'ım inşallah şu bitcoin işi inşallah yerin dibine girerde şu bitcoinciler yerlerde sürünür inşallah
umarım piyasa düzelir ama beddua etme arkaban btc ye girse o da batar

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Dostum, şuan ağlıyorum.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Seni kimler aldı, kimler öpüyor seni da5 😕

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Sınır gelse bile diğer hesap ile çözülemez mi?

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Bence kod verilsin +80 yeni gelmeyen üyelere ve o kodla sadece 1 pc alınsın bu gözle görülür miktarda engeller

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,788
Üyeler
163,879
Son üye
Antomısyon
Top Bottom