dayı kişisel mi aldın neden bu kadar agresifsin interéstiNgŞimdi bu milletin alamadığı sistemi alan adamlar. ilan hazırlıkları yapıyor şak şak şak şak saycaklar 200 lük banknotları ohh mis gibi kar etcekler.
Yarasın tosunlarıma denk gelse 2 tanede ben alır satardım mis gibi 2 liradan 4 k temiz
Sinirlendik kanka adam gelmiş toplu şekilde almış bütün sistemleri bizim gibilere 504 errordayı kişisel mi aldın neden bu kadar agresifsin interéstiNg
Emeğine saygım sonsuz ancak almayı kafaya koyan adam da olsa 1 alımlık limit koyulduğunda 13 tane alınabileceğini düşünmüyorum. Zararın neresinden dönülürse kaardır. Şahsen ben haftalardır bu sistemi beklemekteyim ve dün de saat 13.30da beklemeye başladım ,sürekli her platformdan sayfa yeniledim ve en sonunda da zaten instagramdan 1 günlük erişim engeli yedim.Saat 17.30 civarlarında yanlış hatırlamıyorsam sistem videosu yayınlandı ve girdiğimde 6 görüntülenmeydi. Ailemle ve arkadaşlarım ile birlikte siteye giriş yapmaya çalıştık ve kim girebilirse sadece benim için 1 tane alacaktık. Nihayetinde uzun uğraşlar sonucu kredi kartı ödeme yerine gelip ''Kart bilgilerinizi eksiksiz girin'' hatasını geçmeye çalışıyorduk sanırsam artık orası da son aşamalardı ancak kılpayı da olsa alamadık.O yüzden limit konulsaydı eğer bir kişi 2-3 den fazla kolay kolay alamazdı diye düşünüyorum.Yani kısaca özetlemem gerekise Abdullah Abicim senin ne kadar çabaladıgının farkındayız. Zaten son yazdıgından da anlaşılabiliyor bu. Bizim sıkıntımız İtopya satış politikasında. Bu durumu normal şartlarda sana değil de İtopyaya yazmamız gerekiyor ancak kendilerine genelde ya ulaşamıyoruz ya da mesajlarımız siliniyor umursanmıyoruz. İrtibatta olduğun ve onlara iletebilceğini düşündüğüm için sana yazma gereğinde bulundum. Bizler için bu zamana kadar uğraştığın için teşekkür ediyorum.Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.
Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...
Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
Yani ne diyeyim yazıklar olsun.Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
Tam dayaklıklar birde utanmadan yazıyorlar ya...Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
GerçektenTam dayaklıklar birde utanmadan yazıyorlar ya...
Mesela incehesapta sınır varAlım sınırı yok ki.
Adam haklı. İstediği kadar alır.
Sınır koyulmadığı sürece ben bir sorun göremedim.
İsterse 20 tane alır.