Arama sonuçları: *

1. Ş

Discorddan dava edildim

Konular genel olarak tartışmak ve fikir alışverişi için diye var biliyorum ama rahatsız olduysanız konuya bakmama gibi bir seçeneğiniz olduğunu biliyorum
  2. Ş

Discorddan dava edildim

Yani internetten random bir şekilde avukatlık bürosu bulup oraya yazmış yanlış mı anlıyorum
  3. Ş

Discorddan dava edildim

Anladım teşekkür ederim bu konu hakkında en azından bir kaç fikriniz var gibi geliyor bana avukat olayını nasıl açıklığa kavuşturabilirim yardımcı olma şansınız var mı acaba 1661967975 Teşekkür ederime yorumların için
  4. Ş

Discorddan dava edildim

Bende öyle düşünüyordum baktığımda boşanma ve kira icra avukatı diye gözüküyordu 1661966414 Aklıma şey geldi aslında bu avukatlık bürosunu arayıp böyle konulara bakıp bakmadıklarını sormak sizce mantıklı eğer hayır derse tamamen beni korkutmak amaçlı yaptığını bilmiş olurum en azından
  5. Ş

Discorddan dava edildim

Bütün bilgilerime erişimi mümkün müdür birde baktığımda boşanma avukatı olarak gözüküyordu avukat 1661965958 Anladım teşekkür ederim yorumun için
  6. Ş

Discorddan dava edildim

Ne tür bir cezaydı bilginiz var mı ? 1661965488 arattım ve evet böyle bir avukat olduğu gözüküyor
  7. Ş

Discorddan dava edildim

Evet vardı sonrasında avukatı ve lakapları ben kapattım
  8. Ş

Discorddan dava edildim

Yok yeni açtım hesabımı fikir alışverişi yapmak için insanlarla normalde forum kullanan birisi değilimdir
  9. Ş

Discorddan dava edildim

Anlamadım ?
  10. Ş

Discorddan dava edildim

Anladım teşekkürler düşünceni aktardığın için
  11. Ş

Discorddan dava edildim

Benim herhangi bir suçum yok aldığı video kaydında benim anneme sövmüştü bende karşılık vermiştim diğer arkadaşlarım onları yapanlar o çocuk çıktıktan sonra zaten söyledim onlara bunu yaptıklarının kötü olduğunu öyle bir şey yapsaydım eğer kesinlikle buraya konu başlatacak kadar saf olmazdım...
  12. Ş

Discorddan dava edildim

Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdır
Top Bottom