- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkürler düşünceni aktardığın içininşallah dava açmıştırda sanada eğlence çıkar adliyedekilerinede söversin
Anladım teşekkürler düşünceni aktardığın içininşallah dava açmıştırda sanada eğlence çıkar adliyedekilerinede söversin
Bana o yotube kanalini atarmisinBenim herhangi bir suçum yok aldığı video kaydında benim anneme sövmüştü bende karşılık vermiştim diğer arkadaşlarım onları yapanlar o çocuk çıktıktan sonra zaten söyledim onlara bunu yaptıklarının kötü olduğunu öyle bir şey yapsaydım eğer kesinlikle buraya konu başlatacak kadar saf olmazdım saygılarımla
Anlamadım ?Bana o yotube kanalini atarmisin
Yüksek ranklara kadar çıkmış bir insan atıyorum 2 öldürme 15 ölümle sonuçlanması otomatik olarak takım moral bozmadan adam eksikliğinden oklar ona döner ve kabullenmiyorsa ortalık böle dediğim gibi yerlere gelebiliyoroyunu iyi oynayamaması hakaret sebebi mi?
Herkes mükemmel oynamak zorunda mı? madem bu kadar iyisin esporcu ol liglerde oyna ne dersin?Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
kankam adam kanser ediyor bilerek trollüyor ve hakediyor, ayrıca satışı yasak olan hesapları alıyorHerkes mükemmel oynamak zorunda mı? madem bu kadar iyisin esporcu ol liglerde oyna ne dersin?
Yok yeni açtım hesabımı fikir alışverişi yapmak için insanlarla normalde forum kullanan birisi değilimdirAlıntıyı görüntüle
Troll konu gibi geldi
Yukarda başka bir açıklama yaptım bu arada yüksek ranklarda olabiliyor böle şeyler önemli olan kişinin kabul etmemesi ve daha iyi oynuyan kişiye laf ederek kendisini avutuyorHerkes mükemmel oynamak zorunda mı? madem bu kadar iyisin esporcu ol liglerde oyna ne dersin?
Evet vardı sonrasında avukatı ve lakapları ben kapattımSize attığı fotoğrafta bu kırmızı çizgiler var mıydı?