Neler Yeni

Discorddan dava edildim

NespaY

80+ Silver
Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdırAlıntıyı görüntüle
Mahkemede görüşeceksiniz artık knk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses kaydı yoksa bir sk yapamaz
Doğru düzgün okusana konuyu video kaydı vermiş mahkemeye.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bütün bilgilerime erişimi mümkün müdür birde baktığımda boşanma avukatı olarak gözüküyordu avukat
Bilişim avukatının bakması gerekmez mi normalde? Bu işte bir gariplik var ama çözemedim.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdırAlıntıyı görüntüle
[1]İnternette Hazır Dilekce vs var bunu şahış kendisi yazıp seni korkutma amaçlı yapmış olabilir.
[2]Harbiden bunu yaptıysa Hapis vermezler Para cezası verirler

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dostum bence bir şey olmaz. sizi barıştırmaya çalıştırırlar. büyük bir ceza almazsın merak etme. en fazla adamın dava için ödediği parayı ödersin.

Şaynik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat
Bilişim avukatının bakması gerekmez mi normalde? Bu işte bir gariplik var ama çözemedim.
Bende öyle düşünüyordum baktığımda boşanma ve kira icra avukatı diye gözüküyordu

Aklıma şey geldi aslında bu avukatlık bürosunu arayıp böyle konulara bakıp bakmadıklarını sormak sizce mantıklı eğer hayır derse tamamen beni korkutmak amaçlı yaptığını bilmiş olurum en azından

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bende öyle düşünüyordum baktığımda boşanma ve kira icra avukatı diye gözüküyordu
Devlet avukatları sadece kurumlarını ilgilendiren davalara bakabilir. Serbest çalışan bir avukat ise istediği her davaya bakabilir. Ancak, genellikle uzmanlık alanları çok fazla olduğu için bir çok avukat belli başlı konularda uzmanlaştığından diğer konularda dava almayabilmektedir.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Furkan
herkes ayrı kafada süper konu :D

Son düzenleme:

XenoMonke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Mahkemede görüşeceksiniz artık knk.

Doğru düzgün okusana konuyu video kaydı vermiş mahkemeye.
O zaman karşı elemanın da hatasını, hakaretini bulması lazım yoksa para cezası yer

bladeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alihan
Instagram
alilendro
Steam
alien
Twitter
alilendro
Discord
alien#1954
Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
Ailevi felan etsen anlarımda dini nedir kardeşim bide bunu burada rahat bir şekilde söyleyebilmende ayrı bir şey, Din ve ırki değerler toplumun ortak bir değeridir sen inanmasan bile küfür etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
senin küfürlerinin kanıtı ses kaydı mesaj ekran görüntüsü falan yoksa dava düşer diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,023,089
Üyeler
162,101
Son üye
fero066.
Top Bottom