Discorddan dava edildim

Küfür ettiğin için umarım ceza alırsın bu bir kenara. Uzlaştırmaya gidecektir. Orada sizden talebi olacaktır veya direk dava açılmasını talep edecektir. Aynı şekilde bana küfreden iki kişiden davacı olmuştum, ceza aldılar.

Küfür ettiğin için umarım ceza alırsın bu bir kenara. Uzlaştırmaya gidecektir. Orada sizden talebi olacaktır veya direk dava açılmasını talep edecektir. Aynı şekilde bana küfreden iki kişiden davacı olmuştum, ceza aldılar.
Ne tür bir cezaydı bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu avukatın adını internette aratsanıza bi.
arattım ve evet böyle bir avukat olduğu gözüküyor

Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
ve bunu iyi bir şey gibi övünerek yazman yazık kafana. insanlar kötü oynuyabilir sen annenin karnından iyi oynuyarak mı çıktın. gerçekten yazık kafana

ne cezası hocam para mı hapis falan mı

Ne tür bir cezaydı bilginiz var mı ?

Şimdi, normalde bu tarz sosyal mecralarda bilindiği üzere bu tarz küfürleşmeler vs. çok olur. Fakat çoğunluğu gidip karşısındakini dava etmez. Siz büyük ihtimalle dava edildiniz. Uzlaşmaya falan gidebilir olay, ama yine de küfrettiğiniz kişiden özür dileyin.

Bir başka ihtimal ise PDF olarak hazır bir belge bulmasıdır. Bu şekilde sanki dava açmış görünümü vermiş olabilir.

Şimdi, normalde bu tarz sosyal mecralarda bilindiği üzere bu tarz küfürleşmeler vs. çok olur. Fakat çoğunluğu gidip karşısındakini dava etmez. Siz büyük ihtimalle dava edildiniz. Uzlaşmaya falan gidebilir olay, ama yine de küfrettiğiniz kişiden özür dileyin.

Bir başka ihtimal ise PDF olarak hazır bir belge bulmasıdır. Bu şekilde sanki dava açmış görünümü vermiş olabilir.
Bütün bilgilerime erişimi mümkün müdür birde baktığımda boşanma avukatı olarak gözüküyordu avukat

İyi olmuş sana klavye faresi
Anladım teşekkür ederim yorumun için

Benim herhangi bir suçum yok aldığı video kaydında benim anneme sövmüştü bende karşılık vermiştim diğer arkadaşlarım onları yapanlar o çocuk çıktıktan sonra zaten söyledim onlara bunu yaptıklarının kötü olduğunu öyle bir şey yapsaydım eğer kesinlikle buraya konu başlatacak kadar saf olmazdım saygılarımla
Size küfür ettiği videoyu elinizde bulundurun. Mahkemede ibraz edersiniz. Büyük ihtimalle karşılıklı hakaretleşme denilir.

internetten copy paste yapmak kolay,1. sayfa ve 3.sayfayı okudum konunun ona göre cevap verirseniz daha iyi olur.

Geri