Neler Yeni

Discorddan dava edildim

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
kankam adam kanser ediyor bilerek trollüyor ve hakediyor, ayrıca satışı yasak olan hesapları alıyor
Arkadaş ya oyun oynamıyor yada ciddi oynamaya çalışmıyor galiba yoksa öle yorum yapcağını beklemiyordum

Cesur49

80+ Bronze
Küfür ettiğin için umarım ceza alırsın bu bir kenara. Uzlaştırmaya gidecektir. Orada sizden talebi olacaktır veya direk dava açılmasını talep edecektir. Aynı şekilde bana küfreden iki kişiden davacı olmuştum, ceza aldılar.

Şaynik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat
Küfür ettiğin için umarım ceza alırsın bu bir kenara. Uzlaştırmaya gidecektir. Orada sizden talebi olacaktır veya direk dava açılmasını talep edecektir. Aynı şekilde bana küfreden iki kişiden davacı olmuştum, ceza aldılar.
Ne tür bir cezaydı bilginiz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu avukatın adını internette aratsanıza bi.
arattım ve evet böyle bir avukat olduğu gözüküyor

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Ahmet Deniz
Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
ve bunu iyi bir şey gibi övünerek yazman yazık kafana. insanlar kötü oynuyabilir sen annenin karnından iyi oynuyarak mı çıktın. gerçekten yazık kafana

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
ne cezası hocam para mı hapis falan mı

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Ne tür bir cezaydı bilginiz var mı ?

Şimdi, normalde bu tarz sosyal mecralarda bilindiği üzere bu tarz küfürleşmeler vs. çok olur. Fakat çoğunluğu gidip karşısındakini dava etmez. Siz büyük ihtimalle dava edildiniz. Uzlaşmaya falan gidebilir olay, ama yine de küfrettiğiniz kişiden özür dileyin.

Bir başka ihtimal ise PDF olarak hazır bir belge bulmasıdır. Bu şekilde sanki dava açmış görünümü vermiş olabilir.

Şaynik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat
Şimdi, normalde bu tarz sosyal mecralarda bilindiği üzere bu tarz küfürleşmeler vs. çok olur. Fakat çoğunluğu gidip karşısındakini dava etmez. Siz büyük ihtimalle dava edildiniz. Uzlaşmaya falan gidebilir olay, ama yine de küfrettiğiniz kişiden özür dileyin.

Bir başka ihtimal ise PDF olarak hazır bir belge bulmasıdır. Bu şekilde sanki dava açmış görünümü vermiş olabilir.
Bütün bilgilerime erişimi mümkün müdür birde baktığımda boşanma avukatı olarak gözüküyordu avukat

İyi olmuş sana klavye faresi
Anladım teşekkür ederim yorumun için

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Benim herhangi bir suçum yok aldığı video kaydında benim anneme sövmüştü bende karşılık vermiştim diğer arkadaşlarım onları yapanlar o çocuk çıktıktan sonra zaten söyledim onlara bunu yaptıklarının kötü olduğunu öyle bir şey yapsaydım eğer kesinlikle buraya konu başlatacak kadar saf olmazdım saygılarımla
Size küfür ettiği videoyu elinizde bulundurun. Mahkemede ibraz edersiniz. Büyük ihtimalle karşılıklı hakaretleşme denilir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
internetten copy paste yapmak kolay,1. sayfa ve 3.sayfayı okudum konunun ona göre cevap verirseniz daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,729
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom