Discorddan dava edildim

Şaynik

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdır
CBC73DB0-7209-495F-944D-105FBC321104.jpeg

bende cidden dc den dava yedin sandım

Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdırAlıntıyı görüntüle
Cok iyi yapmis insallah cezani alirsin ölmüslere sövmek ne sen allaha falan da sövmüşsündür kesin

Benim herhangi bir suçum yok aldığı video kaydında benim anneme sövmüştü bende karşılık vermiştim diğer arkadaşlarım onları yapanlar o çocuk çıktıktan sonra zaten söyledim onlara bunu yaptıklarının kötü olduğunu öyle bir şey yapsaydım eğer kesinlikle buraya konu başlatacak kadar saf olmazdım saygılarımla
Cok iyi yapmis insallah cezani alirsin ölmüslere sövmek ne sen allaha falan da sövmüşsündür kesin

Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
oyunu iyi oynayamaması hakaret sebebi mi?

Benim herhangi bir suçum yok aldığı video kaydında benim anneme sövmüştü bende karşılık vermiştim diğer arkadaşlarım onları yapanlar o çocuk çıktıktan sonra zaten söyledim onlara bunu yaptıklarının kötü olduğunu öyle bir şey yapsaydım eğer kesinlikle buraya konu başlatacak kadar saf olmazdım saygılarımla
o zaman gidip savunmanı yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri