Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi1

4 Klavye arasında kararsız kaldım

En büyük iki farkı tasarım ve galiba kasa bunda aliminyumdu, söylediğin model kablosuz kullanılabilir fakat bu kablolu. Şahsen çok beğendiğim bir klavye 1736966601 @freygasm detaylarını biliyordur 🙂
  2. oyunbilgisi1

4 Klavye arasında kararsız kaldım

Bütçe bu seviyelere çıkıyorsa kesinlikle bu, almayı düşünüyordum fakat ihtiyacım olmadığı için erteledim, bu arada zam yemiş 8k falandı ilk geldiğinde. https://www.gaming.gen.tr/urun/582654/akko-mod-007-v3-he-year-of-dragon-hall-effect-manyetik-switch-rgb-mekanik-gaming-klavye/ Kablo senin...
  3. oyunbilgisi1

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

anladım hocam bütçe çok kısıtlı, geçen sene bende böyle bir durum yaşadım ve sırf yaşanıcakları bildiğim için (3 tane çinli motor kullandım 2 si bana ait) motor almayı direk erteledim, şu an köyde kullandığım 2000 yılından kalma bir mondial scooter var ve onunda kaportası dökülüyor motor olarak...
  4. oyunbilgisi1

kesinlikle pcx
  5. oyunbilgisi1

senin söylediğin model farklı ben ns 125 olan modelinden bahsediyorum
  6. oyunbilgisi1

şahsen illa alınacaksa temiz denk getirebilirsen pulsar ns olabilir, biraz baktım bütçeni bir tık aşıyor ama sende bir bak istersen
  7. oyunbilgisi1

bencede çok daha mantıklı bir karar olacaktır, uzun vadede çin malı motorlar gerçekten heves kırıyor, ve farkında olmadan bağzı durumlarda ustasıydı parçasıydı derken çok daha zararlı çıkabiliyorsun, ve ilk defa motor kullanıcaksın aksilikler olabilir
  8. oyunbilgisi1

0 olarak drift l alman daha doğru olacaktır, en azından parça sorunu olmayan bir model (bildiğim kadarıyla), 2. el olarak dominar olabilir, temiz olanlar bu fiyata bulunabiliyordu.
  9. oyunbilgisi1

🔥İndirim Razer Iskur V2 Oyuncu Koltuğu 19.499TL

aslında birçok etmen var, göze hoş gelme, kalite, bütçe, hissiyat vb. Her ürün herkese hitap etmek zorunda değil, bence güzel bir fırsat umarım 1 ay sonra da bu fiyata bulabiliriz 😀 Şahsen göz zevkime uyuyor, günümün çoğunu masa başında geçirmek zorundayım, gerçekten uzun süreler rahat ve dik...
  10. oyunbilgisi1

🔥İndirim Xiaomi 14T Cep Telefonu 22.396 TL

Ptt avm den 2 tane vitrin ürünü almıştım hiçbir sorun yaşamadım, fakat satıcılar güvenilirdi, satıcıları ptt avm den bağımsız şekilde araştırarak satın almıştım, 0 bir ürünü ptt avm den kolay kolay tercih etmem. İade süreci sıkıntılı olan bir yer.
  11. oyunbilgisi1

En fazla 2k mekanik klavye onerisi (sessiz switch)

pro modelini kullanıyorum ses ve hissiyat olarak benim için çok tatmin edici bir klavye severek kullanıyorum düz modelini de kullandım, pro modeli tamamen zevk ve bütçe meselesi, hissiyat olarak çok daha iyi ve tok bir sese sahip, bu bütçede kesinlikle düz modelini tavsiye ederim ek olarak akko...
  12. oyunbilgisi1

Rehber Home Office Çalışmak Hepsijet

iş yoğunluğu nasıl peki
  13. oyunbilgisi1

Öneri Bu Monitör Standı alınır mı

hepsiburada, zaten aldığınızda kalitesini belli edicektir sorun sezerseniz hiç kurmadan iade edersiniz
  14. oyunbilgisi1

Aynı gibi normalde tasarım farkı oluyor ama yeni model olduğunu belirtmiş satıcı yorumlarda güzel, bence alabilirsin
  15. oyunbilgisi1

şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
  16. oyunbilgisi1

2. monitörü almaktan ve ya kullanmaktan vaz geçerseniz herhangi bir görüntü kirliliği de olmamış olur, bunu kast etmiştim
  17. oyunbilgisi1

@_walhalla_ @paleira...
  18. oyunbilgisi1

kollar birbirine bağlı olduğu için hareket kabiliyeti çok fazla düşüyor ve 27 inç olduğu için sığmıyor 2 tane aldığında istediğin şekilke rahat rahat konumlandırıp hareket ettirebilirsin olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin (beyaz olanını 3 aydır kullanıyorum)
  19. oyunbilgisi1

bütçe arttırabilirsen tekli olanından 2 tane alsan daha iyi olur 1736111258 kesinlikle o kadar bütçe ayırmışken 2 tane almak çok daha mantıklı
  20. oyunbilgisi1

Acer garanti 49.000tl para istedi

o sistemler normalden pahalıya kuruluyor hocam biraz göz ucuyla bakın isterseniz 😁
Top Bottom