Neler Yeni

Öneri Bu Monitör Standı alınır mı

seyfx

80+ Bronze
Aynısını kullanıyorum 1 sene önce aldım gayet kaliteli ama eğer masan duvara sıfır konumdaysa kolu bükemezsin onu göze al

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını kullanıyorum 1 sene önce aldım gayet kaliteli ama eğer masan duvara sıfır konumdaysa kolu bükemezsin onu göze al
masa duvarla bitişik hocam sıkıntı olur mu

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Doğukan
masa duvarla bitişik hocam sıkıntı olur mu
ayrı ayrı almanı öneririm f80 modelinden 2 tane yani çünkü monitörler çok yakın oluyor rahat konumlandıramıyorsun bir monitörüm dik durmasına rağmen zor sığıyor birisi 24 diğeri 27 inç

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Taha
bütçe arttırabilirsen tekli olanından 2 tane alsan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrı ayrı almanı öneririm f80 modelinden 2 tane yani çünkü monitörler çok yakın oluyor rahat konumlandıramıyorsun bir monitörüm dik durmasına rağmen zor sığıyor birisi 24 diğeri 27 inç
kesinlikle o kadar bütçe ayırmışken 2 tane almak çok daha mantıklı

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Taha
tekli olanla bunun farkı ne acaba neden 2 tane tekli öneriyorsunuz bilmediğimden soruyorum
kollar birbirine bağlı olduğu için hareket kabiliyeti çok fazla düşüyor ve 27 inç olduğu için sığmıyor 2 tane aldığında istediğin şekilke rahat rahat konumlandırıp hareket ettirebilirsin olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin (beyaz olanını 3 aydır kullanıyorum)

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
kollar birbirine bağlı olduğu için hareket kabiliyeti çok fazla düşüyor ve 27 inç olduğu için sığmıyor 2 tane aldığında istediğin şekilke rahat rahat konumlandırıp hareket ettirebilirsin olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin (beyaz olanını 3 aydır kullanıyorum)
olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin bu dediğinizi anlamadım hocam
tekli olanı hangisi link atabilir misiniz tekliden 2 tane alayım

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Doğukan
tekli olanla bunun farkı ne acaba neden 2 tane tekli öneriyorsunuz bilmediğimden soruyorum
dip dibe oluyor kollar 2 monitörüde rahat görebilmek için birbirinden uzağa konumlandırman gerekiyor bu senaryodada ana monitör olarak kullandığın uzakta veyahutta yukarıda kalıyor ortalayamıyosun

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
dip dibe oluyor kollar 2 monitörüde rahat görebilmek için birbirinden uzağa konumlandırman gerekiyor bu senaryodada ana monitör olarak kullandığın uzakta veyahutta yukarıda kalıyor ortalayamıyosun
anladım hocam orantılı olması ve rahat hareket ettirmek için 2 tane alacağım tavsiyeniz için teşekkürler.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Doğukan
olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin bu dediğinizi anlamadım hocam
tekli olanı hangisi link atabilir misiniz tekliden 2 tane alayım
örnek şu şekilde ana monitörüme bakarsan yukarıda kaldığını aşağıda indirmeye çalıştığımda ise diğer monitörün önünü kapadığını anlayabilirsin ve benim 2. monitör dik konumda olmasına rağmen bu yaşanıyor 2. monitörüde düz koysam hiç göremeyeceğim

Ekler

• st3.jpg
    st3.jpg
    1 MB · Hit: 31

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
örnek şu şekilde ana monitörüme bakarsan yukarıda kaldığını aşağıda indirmeye çalıştığımda ise diğer monitörün önünü kapadığını anlayabilirsin ve benim 2. monitör dik konumda olmasına rağmen bu yaşanıyor 2. monitörüde düz koysam hiç göremeyeceğim
evet hocam anladım
bu arada setupınız cok guzelmis

Top Bottom