_walhalla_
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
şu ikili stand muhabbeti benim de kafama takılıyordu birbirini engellermi diye konuyu gördüğüm iyi oldu.bu hep önerilen model neydi f180 mi? 2 tane 27inç monitör takacağım
bende 2 tane 27inç için kullanacağım f80 demişlerdi sanırım bende tam bilmiyorum tekli olanın hangisi olduğunuşu ikili stand muhabbeti benim de kafama takılıyordu birbirini engellermi diye konuyu gördüğüm iyi oldu.bu hep önerilen model neydi f180 mi? 2 tane 27inç monitör takacağım
2. monitörü almaktan ve ya kullanmaktan vaz geçerseniz herhangi bir görüntü kirliliği de olmamış olur, bunu kast etmiştimolası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin bu dediğinizi anlamadım hocam
tekli olanı hangisi link atabilir misiniz tekliden 2 tane alayım
hee anladım hocam ama alacağım 2. monitörü ya2. monitörü almaktan ve ya kullanmaktan vaz geçerseniz herhangi bir görüntü kirliliği de olmamış olur, bunu kast etmiştim
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanınhee anladım hocam ama alacağım 2. monitörü ya
sizin de dediğiniz gibi ayrı ayrı alacağım
Bi an benim odaya girmişsiniz sandımörnek şu şekilde ana monitörüme bakarsan yukarıda kaldığını aşağıda indirmeye çalıştığımda ise diğer monitörün önünü kapadığını anlayabilirsin ve benim 2. monitör dik konumda olmasına rağmen bu yaşanıyor 2. monitörüde düz koysam hiç göremeyeceğim
ben 31-15 inçlik olanını kullanıyorum, diğer arkadaşların dediği gibi masa sıfırsa kullanamazsın 15-20 cm alan olması lazım yada iki farklı kol alıp diğer köşelerden uzatacaksınmasa duvarla bitişik hocam sıkıntı olur mu
Ben memnunum bi sıkıntısı yok.hocam mouse nasıl memnun musunuz