Neler Yeni

En fazla 2k mekanik klavye onerisi (sessiz switch)

seyfx

80+ Bronze
dusunmem lazim reaper iyi gibi sesi guzel ama mesela odanin disindan duyulur mu gece oyun oynamayi seviyorum cunku ama digerleri rahatsiz olsun istemem
Gece sessiz bir evde yaşıyorsan duyulabilir sesi biraz yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses istemiyorsan ya membran yada low profile
Low profiller de sesli , ses istemiyorsan silent switchten başka bir şansın yok mekanik klavyede. Membran kadar anca ses çıkarıyor aldığın klavyenin stabilizerları da düzgünse.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Iaroslav
https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye bu ürün bütçenizi aşıyor ama bir bakın derim az önce sipariş verdim ben de.Yıbaşı özel ve içerik üreticisi kodu kullanınca 69tl de indirim yapıyor 2200-2250 geliyor fiyatı.
hocam klavye geldi mi eksileri varmi
klavyenin sesini kapali odadan koridorda duyulabiliyor mu
ve hocam klavyedeki rgb ler tuslari aydnlatmaya yetio mu, klavyenin tuslari yanmadaigi icin gece gormek zor olabiliyor rgb si parlaksa tustaki harfler gozukuyordur belki az da olsa, gozukuyorsa guzel 😅

Son düzenleme:

Tilsch

80+ Bronze
hocam klavye geldi mi eksileri varmi
klavyenin sesini kapali odadan koridorda duyulabiliyor mu
ve hocam klavyedeki rgb ler tuslari aydnlatmaya yetio mu, klavyenin tuslari yanmadaigi icin gece gormek zor olabiliyor rgb si parlaksa tustaki harfler gozukuyordur belki az da olsa, gozukuyorsa guzel 😅
hocam klavye geldi fakat denemeye fırsatım olmadı,kargo kutusunda duruyor.Hafta sonu deneyip,değerlendirme yaparım

Tilsch

80+ Bronze
tamamdir hocam tesekurler, bekliyorum :)
Hocam iyi günler.Klavyeyi kullanmaya başladım ve membrandan buna geçince klavyeyi fazla sesli buldum.Tuşlara basınca bana göre fazla gürültülü çalışıyor.Gece karanlığında da klavyenin rgbsi tuşları gçrmek için yetersiz geldi bana.Onun harici bir sıkıntım yok klavye gerçekten kaliteli tuş hissiyatı yeterince tok geldi bana.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Iaroslav
Hocam iyi günler.Klavyeyi kullanmaya başladım ve membrandan buna geçince klavyeyi fazla sesli buldum.Tuşlara basınca bana göre fazla gürültülü çalışıyor.Gece karanlığında da klavyenin rgbsi tuşları gçrmek için yetersiz geldi bana.Onun harici bir sıkıntım yok klavye gerçekten kaliteli tuş hissiyatı yeterince tok geldi bana.
tesekurler hocam peki
odasi kapali bir odada koriodrdan duyuabiliyor mu sesi herkes uyukren klavyenin sesi fazla ciksin istemem

klavye yi cok sevdim tok olmasi cok guzel ve gorunusu de guzel tek sorun stogu bitti onu bekliyorum simdi 😅(imkan olsa pro alirdim direkt pro nun sesi daha da tok cok guzel ama 1400 tl fark var 😭)
birde klavyenin girisi typc c miydi hocam ilerde belki coiled kablo takarim hos durur

Tilsch

80+ Bronze
tesekurler hocam peki
odasi kapali bir odada koriodrdan duyuabiliyor mu sesi herkes uyukren klavyenin sesi fazla ciksin istemem

klavye yi cok sevdim tok olmasi cok guzel ve gorunusu de guzel tek sorun stogu bitti onu bekliyorum simdi 😅(imkan olsa pro alirdim direkt pro nun sesi daha da tok cok guzel ama 1400 tl fark var 😭)
birde klavyenin girisi typc c miydi hocam ilerde belki coiled kablo takarim hos durur
Benim masam kapıya uzak olmasına rağmen dışarıdan klavyenin sesi duyuluyor.Fakat çok sert basmazsanız rahatsız etmeyebilir.Bu arada kablosu type c.Umarım yakalarsınız.Ben de düşündüm acaba pro mu alsam diye ama aradaki fiyat farkı fazla geldiği için bunda karar kıldım.Şimdiden hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Taha
hocam klavyenin gorunusu baya guzel hosuma gitti ama bu Power Silver switchi ilk defa duydum biraz baktim tek bulabildigim fazla hassas olmasiymis sesi fazla midir sizce

hmm ama yinede membran kadar olmasada biraz ses cikarabilir bence
ayri switch alamam suan butcemi asar
stok olarak gelenlerden en sessizi hangisi peki hocam
pro modelini kullanıyorum ses ve hissiyat olarak benim için çok tatmin edici bir klavye severek kullanıyorum düz modelini de kullandım, pro modeli tamamen zevk ve bütçe meselesi, hissiyat olarak çok daha iyi ve tok bir sese sahip, bu bütçede kesinlikle düz modelini tavsiye ederim ek olarak akko modellerine bakabilirsin

tesekurler hocam peki

bütçeni zorluyor ise hiç kafa yorma düz modelini al, aradaki farka coliver kablo alırsın kalanı da farklı şekilde değerlendirirsin, ses konusunda beklentinin altında kalıcaktır aşırı sessiz bir klavye değil özellikle gece hiç sesin olmadığı bir ortamı düşünürsek sesli olacaktır, arkadaşın dediği şekilde tuşlara hafif basarak belki kurtarabilirsin ama oyun vb. bir iş yaparken bu şekilde kullanman çok zor, fakat tok bir sese sahip olduğu için kurtarabilirsin, açıkçası denemeden bilemezsin

Son düzenleme:

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Iaroslav
Benim masam kapıya uzak olmasına rağmen dışarıdan klavyenin sesi duyuluyor.Fakat çok sert basmazsanız rahatsız etmeyebilir.Bu arada kablosu type c.Umarım yakalarsınız.Ben de düşündüm acaba pro mu alsam diye ama aradaki fiyat farkı fazla geldiği için bunda karar kıldım.Şimdiden hayırlı olsun.
tesekurler hocam :)

pro modelini kullanıyorum ses ve hissiyat olarak benim için çok tatmin edici bir klavye severek kullanıyorum düz modelini de kullandım, pro modeli tamamen zevk ve bütçe meselesi, hissiyat olarak çok daha iyi ve tok bir sese sahip, bu bütçede kesinlikle düz modelini tavsiye ederim ek olarak akko modellerine bakabilirsin

bütçeni zorluyor ise hiç kafa yorma düz modelini al, aradaki farka coliver kablo alırsın kalanı da farklı şekilde değerlendirirsin, ses konusunda beklentinin altında kalıcaktır aşırı sessiz bir klavye değil özellikle gece hiç sesin olmadığı bir ortamı düşünürsek sesli olacaktır, arkadaşın dediği şekilde tuşlara hafif basarak belki kurtarabilirsin ama oyun vb. bir iş yaparken bu şekilde kullanman çok zor, fakat tok bir sese sahip olduğu için kurtarabilirsin, açıkçası denemeden bilemezsin
haklisiniz denemden bilemem
klavyede tok ses seviyorum zaten
normal olani alcam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,899
Üyeler
165,601
Son üye
Elecksy