Neler Yeni

En fazla 2k mekanik klavye onerisi (sessiz switch)

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyfullah
dusunmem lazim reaper iyi gibi sesi guzel ama mesela odanin disindan duyulur mu gece oyun oynamayi seviyorum cunku ama digerleri rahatsiz olsun istemem
Gece sessiz bir evde yaşıyorsan duyulabilir sesi biraz yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses istemiyorsan ya membran yada low profile
Low profiller de sesli , ses istemiyorsan silent switchten başka bir şansın yok mekanik klavyede. Membran kadar anca ses çıkarıyor aldığın klavyenin stabilizerları da düzgünse.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Iaroslav
https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye bu ürün bütçenizi aşıyor ama bir bakın derim az önce sipariş verdim ben de.Yıbaşı özel ve içerik üreticisi kodu kullanınca 69tl de indirim yapıyor 2200-2250 geliyor fiyatı.
hocam klavye geldi mi eksileri varmi
klavyenin sesini kapali odadan koridorda duyulabiliyor mu
ve hocam klavyedeki rgb ler tuslari aydnlatmaya yetio mu, klavyenin tuslari yanmadaigi icin gece gormek zor olabiliyor rgb si parlaksa tustaki harfler gozukuyordur belki az da olsa, gozukuyorsa guzel 😅

Son düzenleme:

Tilsch

80+ Bronze
hocam klavye geldi mi eksileri varmi
klavyenin sesini kapali odadan koridorda duyulabiliyor mu
ve hocam klavyedeki rgb ler tuslari aydnlatmaya yetio mu, klavyenin tuslari yanmadaigi icin gece gormek zor olabiliyor rgb si parlaksa tustaki harfler gozukuyordur belki az da olsa, gozukuyorsa guzel 😅
hocam klavye geldi fakat denemeye fırsatım olmadı,kargo kutusunda duruyor.Hafta sonu deneyip,değerlendirme yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom