Arama sonuçları: *

1. BarisSeyhan

İnternet Hızım Neden Düşük Görünüyor?

Hocam bana anlatmana gerek yok ben anladım zaten. Yanlış anlaşılmadan dolayı o mesajı yazmıştım. Ayrıca 95 Mbps = 11.875 MB/s' e tekabül eder. Arkadaş hız testini TR'deki bir sunucudan yaptığı için YD sunucularında o hızları göremez zaten. Yoğunluk vs de işin içine girince zayıflama olur tabii ki.
  2. BarisSeyhan

Biliyorum ben de ondan bahsettim zaten arkadaşın mesajından 8 kat daha yavaş indirirsin gibi anlam çıkıyor ondan yazdım. Anlatım hatası var mesajda. :D
  3. BarisSeyhan

Nasıl bu kanıya vardın onu merak ettim.
  4. BarisSeyhan

10 Mb/sn'ye olarak gözüküyordur epic gameste, sorun yok yani yaklaşık 100 Mbps'ye tekabül ediyor.
  5. BarisSeyhan

Yardım VDSL Hız Düşüşü: Komşuların Etkisi ve Çözüm Önerileri?

Aynısını bende yaşıyorum, fiber altyapı olmadığı için sorunu çözemezsiniz. Tek çare fiberin gelmesi. Bu altyapıyla stabil 75 Mbps alırsın ama.
  6. BarisSeyhan

20k civarı pc tavsiyesi

Attığın sistem geleceğe yönelik tamam ama şuanki kullanımda çok yetersiz. GTX1650 bile apudan daha fazla performans veriyor. AM4 hala kullanılabilir eğer sistemi 10+ sene kullanmayacaksa. :giggle: İlla AM5 olacaksa bütçenin 25 civarlarında olması gerekiyor maalesef.
  7. BarisSeyhan

Yardım MİNECRAFT İNDİRİME GİRER Mİ

Evet Java olanı alman lazım. Ayrıca konu başlığını değiştirmelisin.
  8. BarisSeyhan

20k civarı pc tavsiyesi

Ekran kartı tercihinizi bilmem ama işlemci olarak RYZEN alın. Önbelleği fazla olduğu için fps oyunlarında daha iyi performans alırısınız.
  9. BarisSeyhan

Ekran kartına yük binince kulaklıktan gelen cızırtı sesi

Bendeki ürün bu ama stokta yok gözüküyor. https://www.amazon.com.tr/Ugreen-USB-3-5mm-Kart%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B08Y8CZB2S 1735892660 Edit: Amazon yurdışında kablosuz versiyonu var bu üründe iş görür bence. Ya da Türkiye'deki farklı marka ve modellere bakabilirsiniz...
  10. BarisSeyhan

Ekran kartına yük binince kulaklıktan gelen cızırtı sesi

Benimde güç kaynağında coil whine sorunu var. Kulakiçini jak girişine taktığımda oyunun sesini bile zor duyuyordum. 3.5mm yi Usbye dönüştüren adaptörlerden aldım sorun çözüldü. Sormayı unuttum ama kulaklığı 3.5 mm girişine takıyorsundur heralde, usb girişinde sorun olmaması gerek.
  11. BarisSeyhan

Öneri B550 Anakart 4x8GB RAM

Teşekkürler. Konuyu açma amacım beni rahatsız edecek kadar performans farkı olup olmayacağını bilmemekti. tabii ki 2*8 daha eklemek benim işime gelir. 8'likleri satmayla uğraşmak veya 2*16'lık almak neredeyse 2 kat fazla para vermek demek zaten.
  12. BarisSeyhan

Bende sorun olmayacağını düşünüyorum fakat alıntısını eklediğim arkadaş kafamı karıştırdı.
  13. BarisSeyhan

Merhaba forum sakinleri. Bilgisayarımda R5 5600 işlemci Asus Prime B550 M-K Anakart ve 2*8GB RAM var. Sistemdeki RAM'i 32 GB'ta yükseltmek istiyorum. Sizce 2*16 almak mı mantıklı yoksa aynı marka ve model 2*8 GB daha alıp yükseltme yapmak mı mantıklı? İşlemci Quad channel RAM desketlemediği...
  14. BarisSeyhan

Akrabam oğluna linkteki bilgisayarı alacak sizce nasıl?

İşlemci modeli farklı sadece. i5 12. nesil de kötü değil bu arada ama o fiyata RTX 4050'li laptop alınmaz. Ondan dolayı 4060'lı modeli örnek attım.
  15. BarisSeyhan

Akrabam oğluna linkteki bilgisayarı alacak sizce nasıl?

Aynı ürünün i5 12. nesil RTX4060 olanlarından alınabilir. Hem fiyatı daha uyguna gelir. Örnek
  16. BarisSeyhan

Hazır Sistem alıyorum ancak bazı özelleştirmeler yaptım yardımcı olur musunuz

Gigabyte Windforce serisini önermiyorlar ısındığı için. Güç kaynağını önermem, farklı bir marka alabiliyorsanız onu seçin(bitfenix, msı vs.). Soğutucuyu da 4 bakır borulu olan modellerden alın. 2 borulu olan yeterli olmaz.
  17. BarisSeyhan

X123 duo kullanan varmı?

Görünüşü çok iyi değil, anlar sürekli rengarenk yanıyor ama bütçe dostu. Ben tek fanlı kullandığım için egsoz fanına sürtme gibi bir durum olmadı. Duo'da da almaz diye düşünüyorum arada baya boşluk kalıyor. Kasa yanımda olmadığı için resmini atamıyorum şuan.
  18. BarisSeyhan

X123 duo kullanan varmı?

Tek fanlı olanını kullanıyorum. Soruyu direkt yazsaydınız keşke.
  19. BarisSeyhan

R5 7500f işlemcim var 6 çekirdek gözüküyor

İşlemci 6 çekirdek zaten sanal 12 çekirdek, bir yanlış yok yani.
Top Bottom