Arama sonuçları: *

1. dzekierdem

EA FC 24 açılmıyor yardım eder misiniz? Bir Allah'ın kulu yok mu ya?

hayır çözdüm ben , yine de teşekkürler 1708526237 epic gamesi kaldırıp bir daha kurunca çalıştı
  2. dzekierdem

NVIDIA Geforce Experince'den baktım güncel diyor
  3. dzekierdem

(Chatgpt -4 kullananlar) chatgpt-4 sınırlı mı?

sacma degıl mı ya ? ben almayı dusunuyorum da zaten 3.5 da sınırlı 1707552473 nasıl yani paralı versıyonunu sormustum ama paralı versıyonu ılk hafta sınırsız sonra sınırlıya mı gecıyor
  4. dzekierdem

Oyunu başlatıyorum ama açılmıyor.İlk önce soldaki fotograf acılıyor sonra sağdaki geliyor ama kapanıyor ea app'e dönüyor.Bu arada oyunu ilk defa açmıyorum geçen hafta full sorunsuz acıldı ve oynadım.bu hafta açılmadı gerçi bu hafata ilk kez bugün açtım. 1707988843 kaldırıp yeniden indirdim ama...
  5. dzekierdem

(Chatgpt -4 kullananlar) chatgpt-4 sınırlı mı?

Chatgpt sınırlı kullanımı mi var Yani bir saatte 50 tane mi soru sorabiliyoruz. Yada 3 saatte mi 50 soru
  6. dzekierdem

GTA 6'yı 4K'da rahat oynatcak en iyi F/P sistem önerisi

umarız 1703682715 hocam fifa/pes dışındaki oyunları oynayamıyorum kolla o yuzden bilmiyorum, 4k olmazsa 2k o da olmazsa 1080pye düşcez yapacak bir şey yok
  7. dzekierdem

GTA 6'yı 4K'da rahat oynatcak en iyi F/P sistem önerisi

bütçeyi oyun çıkana kadar toplamaya calışcam
  8. dzekierdem

PC için dualsense mi Xbox mi

Xbox alıyorum o zaman 1702801495 Uyumluluk sorunu kesinlikle yaşamak istemiyorum
  9. dzekierdem

Xbox al diyorsun yani
  10. dzekierdem

Kalbim dualsense beynim Xbox diyor, dualsense sorunsuz çalışıyor mu Steam oyunlarında bilmiyorum, Xbox sorunsuz çalışıyor diye tahmin ediyorum Microsoft'un olduğu için. Bütçe hemen hemen aynı gibi ikisinden birini almak istiyorum
  11. dzekierdem

Hogwarts Legacy 440 TL Alınır Mı?

eyv
  12. dzekierdem

epic rewardsı kullanabilmek için öyle yapayım dedim de 14 gün sonra eklendiğini bilmiyordum her oyundan az da olsa para alıp diğer oyunlar için biraz daha ucuza almak istemiştim
  13. dzekierdem

gow,ea fc 24,mirage alcam hepsini ayrı ayrı alsam hepsinde kupon kullanabilir miyim yada hepsini aynı anda mı almalıyım
  14. dzekierdem

Msi Rtx 4050 ve i5 12450h GTA 6 oynatır mı

4060 yada 4070 sart gibi duruyor 1080p ultra ayarlarda rahat oynamak için
  15. dzekierdem

45 watt maalesef
  16. dzekierdem

GTA 6 ya sebep yeni PC almam umarım
  17. dzekierdem

Disney+ indiremiyorum pc için

durduramıyorum ki 1701089008 şu anda Linkedln deniyorum aynısı oluyor
  18. dzekierdem

Disney+ indiremiyorum pc için

Uygulamayı microsoft storeden indiremiyorum dönüp duruyor , kendi internetimden de denedim olmuyor
  19. dzekierdem

27inc ıps düz monitor mü yoksa 27 inc kavisli va monitor mu

daha detaylı açıklayablir misin kullanışı hakkında neden kullanışlı değil yada inc düşürüp curved mi alsam
Top Bottom