teşekkür ederim hocam. Vallhalla var koleksiyon için tek odyssey ve ac 2 oyunu eksik gerisi tamam topladımİndiegala
Hocam şimdi baktım da oddyseyin stoğu burda da bitmiş ama valhalla var
epicde sanırım %33 indirimle 300 400 civarına geliyoduac mirage nereden alınabilir en ucuz
Epicac mirage nereden alınabilir en ucuz
Bunları alıp oynuyor musunuz hocam yoksa sadece koleksiyon muteşekkür ederim hocam. Vallhalla var koleksiyon için tek odyssey ve ac 2 oyunu eksik gerisi tamam topladım
Hocam seriden tek Valhalla, brotherhood, revelations a para verdim gerisini zaten önceden dağıtılırken almıştım şimdi tek eksik 2 ve odyssey kaldı orj almadığım. Hepsini tek tek oynadım hocam. Tekrardan başlamayı düşünüyorum amaBunları alıp oynuyor musunuz hocam yoksa sadece koleksiyon mu
Bunları alıp oynuyor musunuz hocam yoksa sadece koleksiyon mu
stok yok hocamVoidu'dan neden almıyorsunuz?
Assassin's Creed Valhalla Complete Edition hiç bir yerde yok ragnarok alıcam mecburHocam seriden tek Valhalla, brotherhood, revelations a para verdim gerisini zaten önceden dağıtılırken almıştım şimdi tek eksik 2 ve odyssey kaldı orj almadığım. Hepsini tek tek oynadım hocam. Tekrardan başlamayı düşünüyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şu fiyatlar yani çok uygun bence bu seri için daha bulurmuyuz bilmiyorum bu fiyatlara
temiz bence ragnarök o fiyata ben steamden almıştım standartıAssassin's Creed Valhalla Complete Edition hiç bir yerde yok ragnarok alıcam mecbur