Neler Yeni

PC için dualsense mi Xbox mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
Kalbim dualsense beynim Xbox diyor, dualsense sorunsuz çalışıyor mu Steam oyunlarında bilmiyorum, Xbox sorunsuz çalışıyor diye tahmin ediyorum Microsoft'un olduğu için. Bütçe hemen hemen aynı gibi ikisinden birini almak istiyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,454
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kalbim dualsense beynim Xbox diyor, dualsense sorunsuz çalışıyor mu Steam oyunlarında bilmiyorum, Xbox sorunsuz çalışıyor diye tahmin ediyorum Microsoft'un olduğu için. Bütçe hemen hemen aynı gibi ikisinden birini almak istiyorum
Oyundan oyuna değişiyor ama çoğu oyunda xbox simgeleri var maalesef ancak ileride ps konsol alacağım için dualsense tercih ettim ben

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,751
İsim
Eren Yeager
Dualsense derim
Eski konu güncel değil fakat hala kullanılabilir bilgiler mevcut müsait olduğum bir zamanda güncelleyeceğim + olarak ise konuda ki bilgiden ayrı olarak PS oyunlarını oynadığınız da adaptive trigger desteğide varsa kullanabiliyorsunuz

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben olsam Xbox gamepad alırım, en azından amuda kalkabiliyor.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Pc de xbox gameped sorunsuz çalışıyor fifa için uzun süre kullandım şuan ps5 geçtiğim için sattım. Ama şunu söylemeliyim series s de de kullandım xbox gamepaddi dualsensin özellikleri pc de çalışsa xbox gamepade dönüpte bakılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc de xbox gameped sorunsuz çalışıyor fifa için uzun süre kullandım şuan ps5 geçtiğim için sattım. Ama şunu söylemeliyim series s de de kullandım xbox gamepaddi dualsensin özellikleri pc de çalışsa xbox gamepade dönüpte bakılmaz.
Xbox al diyorsun yani

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,673
İsim
Kerem Çavuş
İkisi de üzmez ama xbox gamepadin kalitesi başka seviye

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
Xbox kalitesi pc de iyi uyumluluk sorunu olmadığı için ps5 de dualsense kullanınca xbox a ekmek verilmez klasik titreşim moturundan başka bişeyi yok hem pc de hem konsolda da aynı.
Xbox alıyorum o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyumluluk sorunu kesinlikle yaşamak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
YUSUF ZİYA İSKENDER
Xbox alıyorum o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyumluluk sorunu kesinlikle yaşamak istemiyorum
O zaman kesinlikle xbox alın. Sürücü sağlamadığı için Sony çoğu oyunda xbox gözüküyor. Üstüne bir de bazen bağlantı sorunu yaşanabiliyor mzellikle kablosuz bağlantıda.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
XBOX+ Pil seti (Sarj cihazı+ Doldurulabilir Pil) aldığınızda sizi tatmin eder.

Top Bottom