PC için dualsense mi Xbox mi

Reaksiyon skoru
118
Kalbim dualsense beynim Xbox diyor, dualsense sorunsuz çalışıyor mu Steam oyunlarında bilmiyorum, Xbox sorunsuz çalışıyor diye tahmin ediyorum Microsoft'un olduğu için. Bütçe hemen hemen aynı gibi ikisinden birini almak istiyorum

Kalbim dualsense beynim Xbox diyor, dualsense sorunsuz çalışıyor mu Steam oyunlarında bilmiyorum, Xbox sorunsuz çalışıyor diye tahmin ediyorum Microsoft'un olduğu için. Bütçe hemen hemen aynı gibi ikisinden birini almak istiyorum
Oyundan oyuna değişiyor ama çoğu oyunda xbox simgeleri var maalesef ancak ileride ps konsol alacağım için dualsense tercih ettim ben

Dualsense derim
Eski konu güncel değil fakat hala kullanılabilir bilgiler mevcut müsait olduğum bir zamanda güncelleyeceğim + olarak ise konuda ki bilgiden ayrı olarak PS oyunlarını oynadığınız da adaptive trigger desteğide varsa kullanabiliyorsunuz

Ben olsam Xbox gamepad alırım, en azından amuda kalkabiliyor.

Pc de xbox gameped sorunsuz çalışıyor fifa için uzun süre kullandım şuan ps5 geçtiğim için sattım. Ama şunu söylemeliyim series s de de kullandım xbox gamepaddi dualsensin özellikleri pc de çalışsa xbox gamepade dönüpte bakılmaz.

Pc de xbox gameped sorunsuz çalışıyor fifa için uzun süre kullandım şuan ps5 geçtiğim için sattım. Ama şunu söylemeliyim series s de de kullandım xbox gamepaddi dualsensin özellikleri pc de çalışsa xbox gamepade dönüpte bakılmaz.
Xbox al diyorsun yani

Xbox kalitesi pc de iyi uyumluluk sorunu olmadığı için ps5 de dualsense kullanınca xbox a ekmek verilmez klasik titreşim moturundan başka bişeyi yok hem pc de hem konsolda da aynı.
adaptive triggers bile var dualsense x sayesinde

Xbox kalitesi pc de iyi uyumluluk sorunu olmadığı için ps5 de dualsense kullanınca xbox a ekmek verilmez klasik titreşim moturundan başka bişeyi yok hem pc de hem konsolda da aynı.
Xbox alıyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyumluluk sorunu kesinlikle yaşamak istemiyorum

Xbox alıyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyumluluk sorunu kesinlikle yaşamak istemiyorum
O zaman kesinlikle xbox alın. Sürücü sağlamadığı için Sony çoğu oyunda xbox gözüküyor. Üstüne bir de bazen bağlantı sorunu yaşanabiliyor mzellikle kablosuz bağlantıda.

XBOX+ Pil seti (Sarj cihazı+ Doldurulabilir Pil) aldığınızda sizi tatmin eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri