Arama sonuçları: *

1. famous

Windows 10 home single language

elimde home keyi var bunu single language girebilirmiyim?
  2. famous

Windows 10 home single language

single language normal home keyi olur mu?
  3. famous

Basic kıyafetler itici mi?

Tam tersi cool.
  4. famous

5500XT CS GO'da 240 sabıt alır mı?

240 sabıt alır. Rekabetçi de.
  5. famous

Modding Intel chipset güncelleyemiyorum.

Onları da yaptım hala aynı.
  6. famous

Denedim yine de aynı şey çıkıyor.
  7. famous

B150 chipseti indirdim bu hata çıkıyor anakartın kendi sitesinden indirdim yine aynı hata çıkıyor internette her yerde araştırdım hiç bu problemi yaşayanı bulamadım.
  8. famous

İşlemci değiştirmeli miyim?

Sanırım yeni işlemciye geçeceğim bir kaç aya, anakartım 2133 Mhz ram destekliyor, şuan 3200 Mhz ramler takılı anakart değiştirmişken bir de AMD platformunu denemiş oluruz, hemde i7 7700 değerini fazla kaybetmeden kurtulmuş olurum.
  9. famous

Ucuz kapalı sıvı soğutucu mu almalıyım ileride işlemci değişirsem diye yoksa kule tipine mi geçeyim direkt? Ve önerilerini link olarak atarsan inceleyeceğim. 1590876888 Max 3000TL.
  10. famous

AMD geçmeyi çok istiyorum ama elimdeki işlemciyi satmakla ve yeni anakart almak ile uğraşmak canımı sıkıyor.
  11. famous

Stock soğutucu var hazır yaz mevsimi de geliyor ucuz kule tipi soğutucaya geçmelimiyim sence?
  12. famous

Merhaba!

Sıkı yönetim falan yok orada sadece moderatörler tanıdıklarına az ceza verip hiç tanımadıklarına 1 ay veya sınırsız cezalar veriyor tabi bunları takip eden bir yönetici olmadığı için forumda bazı bilenen moderatörler at koşturuyor.
  13. famous

Şu an bilgisayarım da takılı Intel i7 7700 var, ekran kartı RTX 2060 Gaming Z, anakartı değiştirip AMD tarafına geçmelimiyim yoksa bu işlemci şimdilik yeter mi? Sadece oyun oynuyorum render yapmıyorum ancak oyun oynarken arkada fazla program çalıştırmayı seviyorum birde artık 4.5GHz üstüne...
  14. famous

HEPSİBURADA GÜVENİLİR BİR ALIŞVERİŞ SİTESİ Mİ

Hepsiburada güvenilir'dir ancak alt mağzalar da bazen problemler yaşanabiliyor, bozuk ürün göndermeleri gibi.
  15. famous

Merhaba!

Sakin olun ajan değilim, orada uğradığım haksızlıklar zoruma gitti ve burada isyanımı belirtip selam verdim hepinize.
  16. famous

İTOPYA DA HER ŞEY 1000TL ZAMLANMIŞ

Bir sonra ki ay dolar fırlamazsa fiyatlar düzelir.
  17. famous

Merhaba!

Hoşbuldum.
  18. famous

oyun içinde siyah uzun çizgi ve kırılmalar var

DDU ile eski sürücünü kaldırıp ekran kartı driver'ını güncellemelisin.
  19. famous

Merhaba!

Hoşbuldum teşekkürler.
  20. famous

Merhaba!

Teşekkür ederim.
Top Bottom