Neler Yeni

Merhaba!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

famous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
furkan övger
Dostum "Merhaba" diye konu açmak zaten yasak, onu geçtim adam başka bir forumu kötüledi ve bu KÖTÜ bir şey. Böyle bir şeye laf etmeyeyim mi sence? Böyle mi tanıtıyoruz? Evet böyle tanıtıyoruz dostum. Kimse buraya gelip başka foruma hakaret edemez. Hakaret edemez diyorum, eleştiremez demiyorum. Biz de eleştiriyoruz zaten.

Açıkçası öyle anladım, ve bunda yanlış bir şey yok, çok rahat konuşuyordun çünkü. Orada sıkı yönetim olması ne kadar iyi ne kadar kötü onu bilemem ancak oradaki kurallar böyle, yapacak bir şey yok ancak hiçbir şekilde hakaret etme hakkına sahip değil.
Sıkı yönetim falan yok orada sadece moderatörler tanıdıklarına az ceza verip hiç tanımadıklarına 1 ay veya sınırsız cezalar veriyor tabi bunları takip eden bir yönetici olmadığı için forumda bazı bilenen moderatörler at koşturuyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Sinir yok, ben sakinim.

Adamı savunuyor gibiydiniz, ben en azından öyle anladım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ayrıca burada kavga çıkacağını sanmıyorum, siz çıkartmayacak biri olduğunuz için çıkmaz. Kendimi söylememe gerek yok.
En iyisi beyler açın bir müzik ohhh kafalar rahat :)

RmzDayi

80+ Silver
Sinir yok, ben sakinim.

Adamı savunuyor gibiydiniz, ben en azından öyle anladım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ayrıca burada kavga çıkacağını sanmıyorum, siz çıkartmayacak biri olduğunuz için çıkmaz. Kendimi söylememe gerek yok.

kavga mı? O da ne demek ? (y)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sıkı yönetim falan yok orada sadece moderatörler tanıdıklarına az ceza verip hiç tanımadıklarına 1 ay veya sınırsız cezalar veriyor tabi bunları takip eden bir yönetici olmadığı için forumda bazı bilenen moderatörler at koşturuyor.
Doğrudur, herhangi bir bilgim yok bu konu hakkında.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Ya valla dostum sana tek bir şey söyleyeceğim burası forumda yazdığı gibi kasmayan forumdur gayet eğlenirsin :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom