Neler Yeni

Merhaba!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RmzDayi

80+ Silver
Özgür tamam ama başka forumları da kötülemesi iyi bir şey değil. Onlar bizi kötüleyince savaş çıkıyor ama, ona ne demeli?

o kişinin kendi karakteri buna yapabileceğin bir şey yok :)
Yarın burayı beğenmez başka foruma gider orası böyle böyle der :cool:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
o kişinin kendi karakteri buna yapabileceğin bir şey yok :)
Yarın burayı beğenmez başka foruma gider orası böyle böyle der :cool:
Dostum yapabileceğim bir şey yok diye milleti de uyarmayayım mı? Sence başka bir foruma ve üyelerine hakaret etmesi iyi bir şey mi?

RmzDayi

80+ Silver
Dostum yapabileceğim bir şey yok diye milleti de uyarmayayım mı? Sence başka bir foruma ve üyelerine hakaret etmesi iyi bir şey mi?
tabii ki uyaracaksın ve yapılan doğru değil. Belki de ajan :) bunu bilemeyiz. Ben senin uyarına hata yapıyorsun demedim zaten sakin ol :)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Aga sakin aga napıyorsunuz ya adam alt tarafı merhaba yeni geldim dedi, böyle mi tanıtıyorsunuz DA forumu lütfen kendinize gelin dostlar.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
tabii ki uyaracaksın ve yapılan doğru değil. Belki de ajan :) bunu bilemeyiz. Ben senin uyarına hata yapıyorsun demedim zaten sakin ol :)
Ben sakinim. Öyle bir konuşuyorsun ki adamın böyle yapmasını savunuyor gibiydin yani, biraz kıllanmadım değil :D.

famous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
furkan övger
Sakin olun ajan değilim, orada uğradığım haksızlıklar zoruma gitti ve burada isyanımı belirtip selam verdim hepinize.

RmzDayi

80+ Silver
Ben sakinim. Öyle bir konuşuyorsun ki adamın böyle yapmasını savunuyor gibiydin yani, biraz kıllanmadım değil :D.
rahat ol burası özgür bir yer dememden
evet kardeşim nereden geldiysen oraya sövebilirsin demek istediğimi anladıysan :eek: :censored:

Orada modlar-yöneticiler ile yaşadığı sorunlardan dolayı buraya gelmiş. Rahat ol burada daha ılımlılar anlamında dedim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Aga sakin aga napıyorsunuz ya adam alt tarafı merhaba yeni geldim dedi, böyle mi tanıtıyorsunuz DA forumu lütfen kendinize gelin dostlar.
Dostum "Merhaba" diye konu açmak zaten yasak, onu geçtim adam başka bir forumu kötüledi ve bu KÖTÜ bir şey. Böyle bir şeye laf etmeyeyim mi sence? Böyle mi tanıtıyoruz? Evet böyle tanıtıyoruz dostum. Kimse buraya gelip başka foruma hakaret edemez. Hakaret edemez diyorum, eleştiremez demiyorum. Biz de eleştiriyoruz zaten.
rahat ol burası özgür bir yer dememden
evet kardeşim nereden geldiysen oraya sövebilirsin demek istediğimi anladıysan :eek: :censored:

Orada modlar-yöneticiler ile yaşadığı sorunlardan dolayı buraya gelmiş. Rahat ol burada daha ılımlılar anlamında dedim.
Açıkçası öyle anladım, ve bunda yanlış bir şey yok, çok rahat konuşuyordun çünkü. Orada sıkı yönetim olması ne kadar iyi ne kadar kötü onu bilemem ancak oradaki kurallar böyle, yapacak bir şey yok ancak hiçbir şekilde hakaret etme hakkına sahip değil.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Dostum "Merhaba" diye konu açmak zaten yasak, onu geçtim adam başka bir forumu kötüledi ve bu KÖTÜ bir şey. Böyle bir şeye laf etmeyeyim mi sence? Böyle mi tanıtıyoruz? Evet böyle tanıtıyoruz dostum. Kimse buraya gelip başka foruma hakaret edemez. Hakaret edemez diyorum, eleştiremez demiyorum. Biz de eleştiriyoruz zaten.

Açıkçası öyle anladım, ve bunda yanlış bir şey yok, çok rahat konuşuyordun çünkü. Orada sıkı yönetim olması ne kadar iyi ne kadar kötü onu bilemem ancak oradaki kurallar böyle, yapacak bir şey yok ancak hiçbir şekilde hakaret etme hakkına sahip değil.
Ya sen haklısın evet kötüleyemez fakat sakin aga ben onu diyorum yazışmanda sinir sezdim de o yüzden :)

RmzDayi

80+ Silver

Rahat konuştuğum için neden rahatsız oldunuz ? Neyse konu saçma sapan yerlere gidecek.
Sen haklısın dersen kavga çıkmazmış. İyi geceler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,122
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hoş geldin. Gönderi atmadan önce kuralları okumanı öneririm.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ya sen haklısın evet kötüleyemez fakat sakin aga ben onu diyorum yazışmanda sinir sezdim de o yüzden :)
Sinir yok, ben sakinim.
Rahat konuştuğum için neden rahatsız oldunuz ? Neyse konu saçma sapan yerlere gidecek.
Sen haklısın dersen kavga çıkmazmış. İyi geceler.
Adamı savunuyor gibiydiniz, ben en azından öyle anladım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ayrıca burada kavga çıkacağını sanmıyorum, siz çıkartmayacak biri olduğunuz için çıkmaz. Kendimi söylememe gerek yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,313
Üyeler
163,140
Son üye
bay_noob
Top Bottom