Arama sonuçları: *

1. U

Yardım KASANIN USTUNE TAKILICAK FANLAR REVERSE MU OLACAK

yukarıdan kasa içerisine hava vermek mantıksız ısınan hava yükselir mantığıyla yukarıdaki fanın bu yükselen sıcak havayı daha rahat dışarı atması için dış tarafa atacak konumda olması lazım
  2. U

🔥İndirim Pulsar desenli fantastiko mouselar iyizo ile 3525tl

her türlü scyrox alınır ya rtings incelemelerine göre fps için en iyi mouselardan biri şu an deliksiz 36+3 gram 159 apexten geçtim memnunum
  3. U

İşlemci soğutucu önerisi

dediği gibi uzun süre kullanacaksan zamanla sıvı soğutmalar performans kaybı yaşıyor ama kule tipinin ömrü fan harici sonsuza kadar gibi bir şey fan da bozulan bir şey değil kolay kolay 12400f için gayet yeterli olur hava soğutma lakin f p soğutma kapasitesi olarak enermax daha önde uzun süre...
  4. U

İşlemci soğutucu önerisi

şu enermaxın tadını bilenler bi like atsın ya aşırı f p iyzico %15 + ilk siparişe 300 tl indirimle 750tl gibi cashback alınabilir performansı arctic Lf 3 360 kadar iyi intelde, amdde arctic offset ayarından dolayı biraz daha iyi olabiliyor ama enermaxta gayet kaliteli ve köklü bir firma eskiden...
  5. U

MLD M300 500GB 3300MB-3100MB NVMe M.2 2280 SSD 899 TL

arkadaşımda da aynısı vardı 85 şu an forumda birinin 2 yılda 75 70 mi ne olmuştu
  6. U

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

oil king parasını hak eder mi ömürlük böyle
  7. U

MLD M300 500GB 3300MB-3100MB NVMe M.2 2280 SSD 899 TL

almayın genelde 1 yıl sonu sağlığı %80 85 e düşüyor kontrolcüsü de iyi değil bu okuma yazma oranını alamazsınız en kötü kioxia g2 alın geçin
  8. U

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

5080 suprim ne güzel kart msi çok iyi iş çıkarmış 25.5 db ses nedir :D
  9. U

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

palit gamerock serisi gayet kaliteli bir seri asus rogda olan cw bu seride olmuyor genelde. Böyle genelleme yapılmamalı bence o mantıkla asusun da prime serisi kalitesiz o zaman genel olarak palit fiyatına göre gayet kaliteli iş çıkarıyor
  10. U

Palit 4080 Super Gaming OC 37000 TL ye satılır mı

4080 4080s facebook gruplarında 35 37k arası değişiyor igame palit galax falan bu fiyattan alınır mı yoksa yaza doğru 5080 için para biriktirmek daha mı iyi olur
  11. U

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

biraz pahalı olmuş evet m1w 5075b falan fiyatları çok güzeldi kargo parasını katınca 60 pro 1800, tri mode olanı 2000 ben tmr olanı 3800 TL'ye getirttim 5200 5300 den satılıyor m1w v3 ile fun60 ultra tmrı satıp m1 v5 tmr geçesim var bilemedim 1738377233 aslında o da çok uygun değil çin...
  12. U

Öneri Bu sıvı soğutma alınır mı? R7 5800x3d

normalde zaten Arctic'in sürücüsü yok argb kontrolü için anakarttan her türlü kontrol edebilirsin anakartın argb portuna bağlı olması yetiyor
  13. U

Çözüldü✓ Klavye modlamak ile alakali sorum var

1. madde aslında yanlış rapid trigger olan klavyeye pcbnin desteği varsa mekanik switch takılıyor :D örneğin monsgeek m1 v5 HE ya da fun60 TMR veya eskiden akkonun mod 007b serilerinde olan bir özellik ama büyük ihtimalle bu arkadaşın klavyesi bunlardan biri değil
  14. U

ASUS ROG Strix XG259CMS vs BenQ Zowie XL2540K vs Dell Alienware AW2523HF

bit olayı renklerle alakalı benq 6 + frc olarak 8 bite çıkıyor frcyi kısaca 6 bit paneli yazılımla 8 bit yapmak diyebiliriz renk kalitesi olarak gerçek 8 bit çok daha iyi olur onun dışında üzerine benq tn panel olunca renkleri cidden kötü oluyor :D xg2431 de 8 bit bu arada 8 bit 16 milyon renk...
  15. U

özel ayar yapmana gerek yok monitörde gelen ayarı açsan da çok iyi ms olarak aşağı yukarı benq ile aynıdırlar benq olanda tn panel sonuçta ama deediğim gibi önemli olan strobe viewsonic alın geçin çok iyi monitör
  16. U

tam olarak nasıl açıklarım bilmiyorum ama bulanıklığı azaltan teknoloji diyebilirim markalar buna isim veriyor mesela benq dyac, viewsonic purexp, asus elmb falan bunların çalışma mantığı hareketli ortamda bulanıklığı azaltmak buna en iyi örnek olarak yukarıdaki attığım fotoğrafta viewsonic...
  17. U

tn panel çünkü benq her türlü xg2431 daha iyi strobe teknolojisi daha gelişmiş sertifika almış benq ise anca sponsor oluyor yoksa viewsonic daha iyi yani 1738066618 xg2431 içinde gelen strobe ayarı da gayet iyi ama uğraşırım zaman veririm dersen özel ayar ile ilgili blur busters sitesinde xg2431...
  18. U

viewsonic xg2431 blur busters 2.0 sertifikalı monitör taş gibi doğal motion blur yok DyAc olarak benq olan modelde de var lakin viewsonic kadar iyi değil ve viewsonic ekstra ayar ile istediğinizi yapabiliyorsunuz hatta parlaklığı çok kısarak dünyadaki çoğu monitörden daha akıcı görünyü elde...
  19. U

Ekran kartımı satıp hangi ekran kartını almam mantıklı olur

donanım arşivi fiyatı uygun bir şey paylaştığından 1 hafta sonra artık o ürün uygun olmuyor :)
  20. U

Ekran kartımı satıp hangi ekran kartını almam mantıklı olur

aynen güzel fiyat vermiş facebook gruplarında zotac 1060 6gb furmark 70 derece 2750 TL'ye atılıyor 10 gün test garantili şeklinde
Top Bottom