Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

Yılbaşında Ne Yapacaksınız

Yine 8 olmamış OANSKAHSJAHSKHSALHSKAJSKSJDKSNSLDNAKDNKANSKSBAKDBWKSHWKSJDJW
  2. Kıtalararası balistikfüze

Bu 3 Airforce arasındaki fark nedir?

Af1 Kerim logo ve yazıları renkli modelleri var onlar daha ucuz oluyor genelde lacivert detaylısı felan alınabilir
  3. Kıtalararası balistikfüze

Halı Saha Maçı Yapıyor Musunuz

ayda 1 felan yapıyorum forumca bi maç ayarlamamız işi yokmu
  4. Kıtalararası balistikfüze

E-ticarete başlamak istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi E-ticarete başlamak istiyorum yapacağım her işlem yasal olmak zorunda şahıs şirketi açmak için şartlar nelerdir ve böyle bir işe girmek için ne kadar sermaye gerekir? Vereceğim vergiler sonrası cebimde kalan para yeterli olur mu? Gibi sorularım var...
  5. Kıtalararası balistikfüze

AirPods önerisi 2. Nesil pro vs 4. Nesil ANC

günlük 4 saat civarı geciriyorum kulaklıkla (haftasını daha az 1-2 saat anca) herhangi ağrı yapmıyor anc ise gayet başarılı kopma sorununa gelirsek telefon yanımdayken yaşamadım PC’de barracuda x kullanıyorum kulaklık kafamda evde gidebileceğim en uzak yer olan balkona gittiğimde bile çekiyor...
  6. Kıtalararası balistikfüze

AirPods önerisi 2. Nesil pro vs 4. Nesil ANC

Burada tamamen senin ihtiyacına bağlı kulaklıklar tamamen aynı tek fark biri silikonlu diğeri silikonsuz yanlısım varsa düzeltebilirsin pro2 kullanıyorum bu arada soru varsa onu da sorabilirsin
  7. Kıtalararası balistikfüze

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

Pastanın üstündeki çilekte değil,krema da değil pastanın kendisi bu adam😅
  8. Kıtalararası balistikfüze

Lflfoflflflflf

Bu dediği netlerle rahatlıkla alır istediği puanı lgs büyük ihtimalle en iyi sınavı olacak büyük ihtimalle ben 17türkce 19 1bos mat 17fen yaparak 465aldım 1733569192 Yok öyle bir şey 9dada eşşek gibi ders calisacaksın 8den daha zor 465 almistim lgsden
  9. Kıtalararası balistikfüze

Bu konuyu tüm kalbi kırıklar okusun

geçmiş olsun değil hayırlı olsun diyorum ben hocam.:peepokalp:
  10. Kıtalararası balistikfüze

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

Daha çok para kazanmak için kullanırdım
  11. Kıtalararası balistikfüze

Kan testinte testo gözüküyor mu?

bilgisiz olduğum için soruyorum testesteronun fazla/az olması ne için iyidir? ne nasıl arttırıp axaltabiliriz?
  12. Kıtalararası balistikfüze

Formüla 1 izlemek istiyorum ama hiç bir bilgim yok

Vallahi futbol artık hiç ama hiç sarmıyor adil oynanan 1 maç bile yok o yüzden ilgilendiğim spor dalını değiştirmek istemiştim en çok dikkatimi çeken formüla olmuştu yaklaşık 5 yarıştır felan izliyorum baya öğrendim çok keyifli geliyor izlerken
  13. Kıtalararası balistikfüze

Yardım Airpods pro 2 ile airpods 4 hangisi daha iyi?

Airpods pro 2 kullanıcısıyım hakkında sorun varsa sorabilirsin
  14. Kıtalararası balistikfüze

İnsanlar Çok Tuhaf....

keske …
  15. Kıtalararası balistikfüze

İnsanlar Çok Tuhaf....

Hocam ekonomik sorunun temelinde de bizler varız aslında. Kimsede icraat yok herkes birinin yapmasını bekliyor E yapamayınca da bu ülke düzelmez kafasıyla yaşadığımız hayatı kabulleniyoruz kendi hatalarımız gözümüzün önüne en çokta ekonomik olarak çıktığı için en büyük sorunmuş gibi görüyoruz
  16. Kıtalararası balistikfüze

Darbe günü ve gecesi ne yapıyordunuz

Temmuzda ne okulu hocam
  17. Kıtalararası balistikfüze

Yakın kız arkadasa doğum günü hediyesi ne alinir?

Ooooo ürünler ve fiyatları mükemmel duruyor aynısından hem kıza hem kendime mi alsam diye düsünmedim değil teşekkür ederim 2 hafta var daha doğum gününe yetişir herhalde Leclerc ya da ferrari hoodie almayı düşünüyorum
  18. Kıtalararası balistikfüze

Yakın kız arkadasa doğum günü hediyesi ne alinir?

Kızla baya baya yakınız “agam” diyebiliriz hatta 🤨. Bu yüzden tuttuğu takımla ilgili bişey almam, Ferrari storedan sweat alacaktimda oda gümrükten geçmiyor sanırsam😔
  19. Kıtalararası balistikfüze

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

Şaka bir yana aşk boş iş deyip ilk aşık olduğum zaman anladım büyüdüğümü ya da oyunlardan artık keyif almayınca veya dışarı çıkacağımı için artık izin için değilde sadece haber vermek icin söylediğimi, bir kahveye 100-150 lira para mı verilir cümlesinden sonra hemen hemen her gün bir kahveye bu...
Top Bottom