Neler Yeni

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
tamam; demogoji ne, demek?
Bir kararın aksine o karara karşı çıkarak gözleri üstüne çekmeye çalışmak, boş konuşarak ilgi beklemek. Bir diğer adıyla halk avcılığı olarak bilinir. Biz orada Kayra'yı benimsedik fakat sen buna karşı çıkıp saçma bir şey dedin, bunu örnek verebilirim.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Bir kararın aksine o karara karşı çıkarak gözleri üstüne çekmeye çalışmak, boş konuşarak ilgi beklemek. Bir diğer adıyla halk avcılığı olarak bilinir. Biz orada Kayra'yı benimsedik fakat sen buna karşı çıkıp saçma bir şey dedin, bunu örnek verebilirim.
şu anda en popüler adamların birine patlamasın da biz bize dinleyelim dersen ben buna karşı çıkarım tabii :p
bir bakınız patlamamış kayra kaç dinleniyor

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
şu anda en popüler adamların birine patlamasın da biz bize dinleyelim dersen ben buna karşı çıkarım tabii :p
bir bakınız patlamamış kayra kaç dinleniyor
Şu anda en popüler? adamın en çok dinlenen şarkısı 1.5 milyon dinlenmeye sahip, 2. En çok dinlenen şarkısı ise 311 bin, bu adam mı en popüler şarkıcı? Motive gibi şu anda çok dinlenen şarkıcıların günlük aldığı sayılar bunlar.
1732533229207.png

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Şu anda en popüler? adamın en çok dinlenen şarkısı 1.5 milyon dinlenmeye sahip, 2. En çok dinlenen şarkısı ise 311 bin, bu adam mı en popüler şarkıcı? Motive gibi şu anda çok dinlenen şarkıcıların günlük aldığı sayılar bunlar.Alıntıyı görüntüle
şey yeşil bir uygulama var adı spotify biz genelde müzik dinlemek için orayı kullanırız size de tavsiye ederim. kayra beyin aylık 2m dinleyicisi bulunmakta başarılarının devamını dileriz

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
şey yeşil bir uygulama var adı spotify biz genelde müzik dinlemek için orayı kullanırız size de tavsiye ederim. kayra beyin aylık 2m dinleyicisi bulunmakta başarılarının devamını dileriz
Maalesef söz başına reklam yememek için burayı kullanıyorum, iyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
Şaka bir yana aşk boş iş deyip ilk aşık olduğum zaman anladım büyüdüğümü ya da oyunlardan artık keyif almayınca veya dışarı çıkacağımı için artık izin için değilde sadece haber vermek icin söylediğimi, bir kahveye 100-150 lira para mı verilir cümlesinden sonra hemen hemen her gün bir kahveye bu paraları bayılınca anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,625
Üyeler
163,198
Son üye
papadoc
Top Bottom