Arama sonuçları: *

1. El Profesör

Ekran açılırken çıkan görüntü

anakart markasının yazılı olduğu ekran gelmeden önce bilgisayar açılırken en başta bir iki saniye boyunca bu ekran çıkıyor bilgisi olan var mı
  2. El Profesör

2 gündür hesaplarım çalınıyor

mailleri değiştiritorum teşekkürler
  3. El Profesör

telefon ios e virüs bulastırcak herhangi bısı yaptıgımı sanmıyorum sanırsam problem mailde suan tüm maillleri değiştiriyorum
  4. El Profesör

2 gündür sosyal medya hesaplarımdan bitcoin ile ilgili paylaşımlar yapılıyor hepsini şifresi farklı ve 2fa özellikleride etkin ama herhangi bi uyarı almıyorum yardıma ıhtıyacım var 1656426590 hepsinin şifresini değiştirdim ama nedenını merak ediyorum mailim çallınmış olabılır mı mailde şüpheli...
  5. El Profesör

Hepsiburada Hediyeçekleri

algida ile kazanda magnumdan çıkan kodları yazıyosunuz her magnum için 130 puan veriyor 1500 puan ilede 25 tl hediye çeki alabiliyorsunuz
  6. El Profesör

algida ile kazandan hocam
  7. El Profesör

hepsiburadada ve algida ile kazanda böyle yazıyor emin misiniz 1629472436 geçerliymiş arkadaşlar 52 tllik 1250 vpyi 27 TL'ye aldım
  8. El Profesör

bu hediye çekleri dijital ürünlerdede geçerli mi mesela vp de
  9. El Profesör

Humble bundle para mı geri vermedi

bu siteden dün bi paket aldım para çekildi hesabımdan 2-3 dakika bekledim ve bir mail geldi siparişinizi aldık ama telefonuzu onaylamanız gerek diye linke tıkladım telefonumu girdim ama 10 dakilaya yakın beklemem rağmen mesaj gelmedi bende dayanamayıp tel onaylama kısmının altında bulunan cancel...
  10. El Profesör

trendyol vp indirimleri

ne zaman oluyor onlar peki
  11. El Profesör

trendyol vp indirimleri

3 gün önce 96 tl idi şimdi 107 olmuş bu indiirmlerin belli tarihi oluyor mu rastgele mi https://m.trendyol.com/riot-games/2500-vp-valorant-points-tr-p-40275298?boutiqueId=560167&merchantId=167532
  12. El Profesör

Steam Cüzdanı Nakite Çevirme

arkadaşlar biraz araştırdımda çözümü yok gibi bunun steamden 150 TL'ye kadar olan oyunları size alsam oyunu isteyen kişide parayı papara veya ininalden gönderebilecek olan var mı
  13. El Profesör

Steam PUBG almaya değermi

24 haziranı bekle yaz indirimleri geliyo
  14. El Profesör

Yardım CS:GO Buy Prime Sorunu Nedir?

oda 123 olmuş yeni öğrendim bende kusura bakmayın
  15. El Profesör

Yardım CS:GO Buy Prime Sorunu Nedir?

şart maalesef
  16. El Profesör

Cs go prıme al dıyo ve xp vermıyo mac sonu

yeni güncellemden dolayı böyle 1622800601 hayır xp alamıyosun 77 tl ile prime alman lazım
  17. El Profesör

VALORANT sesli sohbet ban süresi?

ilk kez yedim sadece sesli sohbet banı süresini göremiyorum ticket attım İstemcide kısıtlamanın ne zaman sona ereceğini görüntüleyebileceksin böyle diyor
  18. El Profesör

başka hesaplardada banlı gözüküyor direk pc ye atıyolar sanırsam
  19. El Profesör

oyunda sesli sohbet banı yemişim ticket attım süresini söylemiyolar istemciden görebilrsiniz diyolar ama göremiyorum nerden öğrenebilirim?
  20. El Profesör

valorant gece pazarı saat kaçta

saat kaçta gelicek bilgisi olan var mıdır?
Top Bottom