2 gündür hesaplarım çalınıyor

Reaksiyon skoru
188
2 gündür sosyal medya hesaplarımdan bitcoin ile ilgili paylaşımlar yapılıyor hepsini şifresi farklı ve 2fa özellikleride etkin ama herhangi bi uyarı almıyorum yardıma ıhtıyacım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsinin şifresini değiştirdim ama nedenını merak ediyorum mailim çallınmış olabılır mı mailde şüpheli uygulama algılandı uyarısı alıyordum

hepsi aynı maile ait hesapların

o hesapları kullandığın aygıta virüs bulaştırmış olabilir misiniz? ya da mailinize? tüm hesaplarından çıkın ve başka aygıttan e posta ve şifrelerini değişin. faydalı olabilir.

o hesapları kullandığın aygıta virüs bulaştırmış olabilir misiniz? ya da mailinize? tüm hesaplarından çıkın ve başka aygıttan e posta ve şifrelerini değişin. faydalı olabilir.
telefon ios e virüs bulastırcak herhangi bısı yaptıgımı sanmıyorum sanırsam problem mailde suan tüm maillleri değiştiriyorum

maiileri değiştirn veya yeni bir mail açın bilgisayardaki herşeyi yedekleyip telefona format atın

maiileri değiştirn veya yeni bir mail açın bilgisayardaki herşeyi yedekleyip telefona format atın
telefon

telefon
mailleri değiştiritorum teşekkürler

Geri