Neler Yeni

2 gündür hesaplarım çalınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
2 gündür sosyal medya hesaplarımdan bitcoin ile ilgili paylaşımlar yapılıyor hepsini şifresi farklı ve 2fa özellikleride etkin ama herhangi bi uyarı almıyorum yardıma ıhtıyacım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsinin şifresini değiştirdim ama nedenını merak ediyorum mailim çallınmış olabılır mı mailde şüpheli uygulama algılandı uyarısı alıyordum

hepsi aynı maile ait hesapların

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
o hesapları kullandığın aygıta virüs bulaştırmış olabilir misiniz? ya da mailinize? tüm hesaplarından çıkın ve başka aygıttan e posta ve şifrelerini değişin. faydalı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o hesapları kullandığın aygıta virüs bulaştırmış olabilir misiniz? ya da mailinize? tüm hesaplarından çıkın ve başka aygıttan e posta ve şifrelerini değişin. faydalı olabilir.
telefon ios e virüs bulastırcak herhangi bısı yaptıgımı sanmıyorum sanırsam problem mailde suan tüm maillleri değiştiriyorum

canerras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
canerras
maiileri değiştirn veya yeni bir mail açın bilgisayardaki herşeyi yedekleyip telefona format atın

maiileri değiştirn veya yeni bir mail açın bilgisayardaki herşeyi yedekleyip telefona format atın
telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

telefon
mailleri değiştiritorum teşekkürler

Top Bottom