-Yec
80+ Bronze
Benim hesabım da Free hesaptı rankı açıktı şimdi o seçkine mi dönüştü?Yeni saçma güncelleme sebebiyle.
Benim hesabım da Free hesaptı rankı açıktı şimdi o seçkine mi dönüştü?Yeni saçma güncelleme sebebiyle.
hileciler seçkin hilesi bile açıyor.Evet, hilelerden kurtulmak için 50 TL bile yeterliydi çok pahalıymış
Beleş hesap alırsan beleş insanlar denk oynarsın artık onlarında %120 si hile olduğuna göre birbirinizi düzer durursunuz.Neden ki ücretsiz rekabetçi kasılmıyomu
XP kazanamıyorsak artık oynayarak (21 Level) Prime edinemiyor muyuz? Satın almak şart mı?Dün gelen güncelleme ile Prime olmayanlar artık rekabetçi giremiyor, XP ve rütbe kazanamıyor, item düşüremiyor. Prime olman lazım.
18 tane 18 level hesap vardı bunun geliceğini bilsem parayı kırmıştımXP kazanamıyorsak artık oynayarak (21 Level) Prime edinemiyor muyuz? Satın almak şart mı?
şart maalesefXP kazanamıyorsak artık oynayarak (21 Level) Prime edinemiyor muyuz? Satın almak şart mı?
Mantıken xp alamıyorsan 21 levelda olamazsın.XP kazanamıyorsak artık oynayarak (21 Level) Prime edinemiyor muyuz? Satın almak şart mı?
123tl :FNeyse Allah'tan yıllar önce oyunu aldım da başıma bunlar gelmedi.
Baktılar hilelerden arındıramıyoruz böyle bir çözüm bulmuşlar kısacası oyun artık 77tl.
hilelerin bir tık önüne geçerler çok iyi olmuş benceDün gelen güncelleme ile Prime olmayanlar artık rekabetçi giremiyor, XP ve rütbe kazanamıyor, item düşüremiyor. Prime olman lazım.